daj reci tehnikalije - otkuda ti (Mobis, sverceri i sl)???????
Evo par dojmova iz prve ruke (ljeve i desne sa svim prstima) o najnovijem Nokijinom modelu 7210.
Po dimenzijama je nekak tamam, ni prevelika ni premala. Sto se tice tezine cak je laksa od 8310 (za jedan gram), znaci ne spada u cigla kategorije.
Tipke su cudno rasporedene. Vanjske tipke idu u poluelipsu dok su tipke 2, 5, 8 i 0 "normalne", znaci vodoravne. Ovo omogucava veliki okomiti razmak medu tipkama sto olaksava tipkanje, ali svodi se na stvar ukusa. Nekome je ovo rjesenje totalni shit. Ekran je u boji (4096 boja) i slika je jasna i ostra.
Podrzava MMS, Javu, polifone melodije, ima ugraden radio.
Aparat je zapravno krizanac serija 8 i 7. Iz serije 8 je "posudio" dizajn, a iz serije 7 funkcionalnost. E, sad koliko ce ova kombinacija biti uspjesna, tesko je reci. Meni osobno se svida.
daj reci tehnikalije - otkuda ti (Mobis, sverceri i sl)???????
Dobio sam ju ispod pulta
Sto se tice tehnikalija, da jos spomenem da ima Pop-Port koji ce postati standard za sve Nokijine telefone i dodatke, no trenutno nema nikakvih dodataka tako da se ne moze isprobati.
Pitaj ako te jos nesto zanima.
A može li netko reći koliko košta 7210 i kada tocno dolazi? Zanimljivo mi je i ono "ispod pulta".
E, ja bih baš takvu...![]()
![]()
Bojim se da uz takav raspored tipaka više nema brzog pisanja poruka... ![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Dal si možda probo tipkat poruke? Da vidiš kak šljaka?
Meni se baš čini kako bi moglo to tipkanje moglo biti vrlo lako zbog velikog razmaka između tipki....
Da to sam predpostavio.Zbilja šteta...
Bookmarks