Imate li vi koji ste nedavno kupovali telefon problem sa pink spotom na kameri koji ovako izgleda?
http://pocketnow.com/thought/clarifi...-spot-syndrome
Potpuno bijela pozadina (zid recimo) to najbolje pokazuje.
Uzeo sam ga u VIP-u čim je došao. Mobitel je fantastičan, ali ovo nisam riješio. Također, pri fotkanju flashom u potpunom mraku, desni rub fotke je pinky skroz.
Fali mi dailer i sustav kontata. Probao sam dosta zamjena ali htc taj dio ima najbolje rjeseno. Ostatak sensa mi uopce ne fali. Kada bi postojao asop rom s standardnim android dialerom ne bi se zalio, ali ne postoji.
Problem je softwerski, u auto white balanceu. Iskljucis i vise nema pink spota. Za to znam jos s htca, ista stvar. Za mrak nisam isprobavao. U praksi nisam imao nikakvih problema s fotografijama.
Zadnji uredio ce3hel : 11-09-2011 u 14:26
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Hm...
Auto white balance ne mogu isključiti (nema manual opcije) nego mogu staviti neki drugi način (daylight, cloudy...) Na to si mislio?
Da. Na to sam mislio. Meni je znatno bolja situacija s daylight opcijom uključenom. Probaj staviti neku drugu kamera aplikaciju.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
može netko napisat koji firmware imate na svom sgs2. Kies mi ne nudi ništa novo jer sam u međuvremenu flashao europski ke7 software bez t-bobile brandinga. Jel android 2.3.3 ili 2.3.4? Thanks
moze pomoc ..
onaj glas koji govori broj kad dode poruka i to .. odjednom je nestao, sam od sebe .. u cem je fora.. isao sam u postavke i pojacavao ga tam i to, ali i dalje nista .. on - off .. nista ... :503::503:
i druga stvar .. vidio sam na iphoneu 4 onaj gumeni okvir kao zastita .. ali ne prekriva cijeli poklopac iza od baterije, vec ide samo oko moba, kao okvir, tko je vidio zna o cem pricam, pa me zanima gdje se to da nabavit za gs2 :ne zna:
vidim da je par puta postavljano isto pitanje vezano za obavijest kada dolazi sms ili dolazni poziv medutim bez konkretnog odgovoran
dakle kako iskljuciti da mi telefon izgovara pozivatelja/posiljatelja
hvala unaprijed!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ima smartdial ali je lošije izveden. Na samsungu uvijek treba 2-3 klika više da bi se obavila radnja. Bilo poziv, sms, favoriti, grupe itd. Manje je opcija i mogućnosti.
To vrijedi i za integraciju s faceom. Na gs2 se ne prikazuje face status dok te netko nazove. Po defaultu je slika s google accounta i ja nisam našao kako se može promijeniti (nije mi to bitno, pa nisam ni pokušavao do sad.) Samsung account nisam otvarao, možda je u tome problem. Možda tamo ima opcija za podešavanje. Poatoji rubrika za sync fb kontakata, ali meni ne radi. Trebao bi proguglati zašto.
Bookmarks