Izvorno postao
lupipe
halooo ekipa pozdrav svima!
dakle korisnik sam desire hd-a otkad je izasao u nas, medjutim moram priznat da me zagolicao ovaj samsung s2 iako sam hTC fun, i kako vidim po netu i gsm areni koju najvise cjenim sta se tice review-ova da mobitel je bomba...medjutim evo sad citam i u ovoj temi da se neki korisnici ne slazu sa tim..i pretopstavljao sam da ce imat neke bugove, zato se i nisam zaletio kao sa DHD-om i kupio ga odma...trenutno na DHD-u imam sense 3.0 ROM, dakle isti koji je na Sensationu tako da znam kako funkcionira Sensation..gledao sam neke youtube klipove o s2 i vidim da je brz zaista, stvarno leti...da li mi neki user s2 moze odgovorit da li zaista postoje ti bugovi sa pregrijavanjem, losim kucistem (kojeg mi je dosta i na desire HD-u), wi-fi router aplikacijom koja se pali sama od sebe pa zdere bateriju itd? i jos me zanima da li postoji widget koji bi zamjenio PEOPLE widget od htc sensa? znam da ima social hub, ali me zanima da li ima widget za kontakte, te kako to sve skupa izgleda? Samsung mi nikad nije bio neki favorit od uredaja, ali zasto ne ako je dobar, vidim po svim testovima da gazi sensation, pogotovo u ekranu, koji bi mozda i prozvakao, ali 1GB interne memorije (manje nego na DHD) je zaista katastrofa..za kameru kazu da je tu negdi na oba uredaja, kao i full hd snimanje...eto ako netko ima volje odgovorit na ovih par pitanja i dat svoje misljenje..
eee i jel istina da je zakljucan u vipu..meni su isto govrili i za hd2 i dhd pa niti jedan nije bio lockan
pozzzzzz
Bookmarks