Bilo bi neobično da smo dobili Exynos verziju, vjerojatno se zastupnik nije potrudio dovoljno...
Bilo bi neobično da smo dobili Exynos verziju, vjerojatno se zastupnik nije potrudio dovoljno...
LOLčina
Sad je samsung objavio da oni nikada nisu rekli da dolazi tegra i da citiram:"unatoč glasinama, u Hrvatsku NE dolazi neka lošija varijanta Samsunga GALAXY S II već ista ona koja je u prodaji u Njemačkoj, Britaniji i u ostalim europskim zemljama." Sami jučer, službeno u pressrelease-u, tvrde jedno (da dolazi verzija na 1 gHz, nema biti što drugo nego tegra jer se exynos verzija isporučuje isključivo na 1.2) danas drugo. I tu svu zbrku obrazlažu time da nisu željeli(!!!) točno specificirati koji procesor dolazi za slučaj da ne dođe krivi. Dobro da nisu napisali da im je pas pojeo zadaću.
A ja sam mislio da htc ima lošu mrežu u hrvatskoj. Ovi ni sami ne znaju što prodaju i onda su još jako pametni nakon svega...
Edit: Kakve gluposti ovi pišu (službeni samsung fejs profil)
Zatim smo upozoreni da je moguće da će se ne nekim tržištima ponuditi varijanta s Tegrom u slučaju da Samsung ne uspije proizvesti dovoljne količine vlastitog procesora (koji se, BTW, službeno zove Cortex A9 Dual Core; Exynos je samo nadimak) pa smo u sve materijale za javnost stavili podatak o procesoru od 1 GHz i strepili hoćemo li ostati zakinuti... na svu sreću, nismo.
Zadnji uredio ce3hel : 02-06-2011 u 16:44
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
cek, pa di ste vi vidili da se kod nas prodaje verzija tegra2? ja gdje god sam procito pise exynos
Sluzbena stranica facebook samsung mobile hrvatska.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Bookmarks