= Citat = Izvorno postao HELL53 Pregledaj post
Nestane signal, nekad se sam vrati a nekad moram restartat mob da bi opet proradio. Na 3G/H mrezi, na 2G nisam probao.
Probaj 2G. Meni je 3G znao nastajati po par puta na dan, krivio sam tomato i nisam uopce znao da je problem u mobu. Napravio sam u taskeru "skriptu" da mi biljezi kada nestane signal i vrati se dok ne koristim mob i to je variralo od manje od minute do nekoliko min.

Rjesenje je u mom slucaju bilo glupo:
Vratio sam stock rom da testiram s ciljem slanja moba na garanciju. Na stock JB romu nikakvih problema! Ok rekoh, ajmo sad fleshati onaj stari custom rom na kojem imam problem - problema opet vise nema! ALI nakon recimo 2-3 promjene custom roma problem se vrati pa moram fleshnuti stock i restorati custom rom (10ak min posla, srecom). Flesham stock, bootam, rebootam u recovery i vratim prethodno bekapirani custom rom - dakle vracam isti setup s kojim sam imao problem - ocigledno nije do roma.

Pretpostavljam da je uzrok nesto vezano za efs i nv-data.bin fajl, ali ne mogu adekvatno debagirati jer ne znam kako. Stock rom sve sredi, a custom rom tek kasnije pocne zaj* ako puno flesas. U mom slucaju su svi custom romovi aosp. Vrlo cudan problem, nasao sam mu pattern i barem ga sad znam rijesiti. Nadam se da ce tebi na stock romu nesto od ovoga dati ideju i pomoci.