Dali se može promijeniti izgled ikona na uređaju?
Dali se može promijeniti izgled ikona na uređaju?
imam samsung galaxy s2 sinoc mi se ispraznila baterija kad sam je stavio na punjac ne reaguje,sta napraviti telefon se vise ne moze ni upaliti ne reaguje ni na sta
Možda se baterija "prepraznila". Izvadi je van na pola sata. Nakon toga je stavi unutra, priključi na punjač i ne pali mob dok se ne počne puniti.
@ haris Mobitel je korišten. To su one fore iz oglasnika:"Samo isproban da li radi". Ja bi dodao na par dana/tjedana
Ako te tješi i ja sam kupio "nov" nexus, s podešenim gmailom, kred. karticom na marketu itd. Ja sam dobio račun iz vipa po kojem je vidljivo da je mob kupljen dva dana prije tako da me nije previše briga. Ali nije ok. I dva dana korišteno je korišteno.
Zadnji uredio ce3hel : 04-02-2012 u 10:37
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
jel moguće da se pomjerio džek za punjenje jer kad pomjerim telefon prestane se puniti
Jbg ljuti me to stvarno,nije uredu da se prodaje polovan mob pod nov,a bil mogao ikako dokazati da je mob polovan,sa kojim argumentima da odem do njega i da mu ga u facu nabijem![]()
Ako puni/ne puni ovisno o tome kako pomičeš kabel onda je moguće da su se pomaknuli kontakti na portu u mobu ili u kablu.
Nema nikakve veze što itko kaže o korištenju/nekorištenju mobitela. Mobitel je nov ako je kupljen u dućanu s današnjim datumom kupnje. Ako ja držim neraspakiran mob doma pola godine ne znači da je nov. Od kada garancija i sva ostala prava teku? Od dana kupnje u dućanu. Kraj priče.
Zašto pušite te gluposti iz oglasnika?! Gleda se isključivo datum prodaje na računu. Imaš račun? Imaš datum? Nabij mu na nos račun s datumom kupnje.
Zadnji uredio ce3hel : 04-02-2012 u 11:53
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Bookmarks