skinuo sam vilian i kad ga raspakiram onda mi otvori code, modem i mislim da je treći rom.. jel sva ta tri trebam flashat preko odina?
skinuo sam vilian i kad ga raspakiram onda mi otvori code, modem i mislim da je treći rom.. jel sva ta tri trebam flashat preko odina?
Sory ja više nemam s2 da mogu testirati. Mislim da se preko odina ide samo .tar.
Ja taj stari villain nisam našao. Ovaj novi ne ide preko odina. Možeš probati s službenim romom ili probaj instalirati Lite'ning rom. On ide preko odina i mislim da radi wipe. Ako i ne radi trebao bi omogućiti da dođeš do recoverya.
HTH
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Problem je da je novi villain u .zipu za flesanje cwmom. Nema .tar, a zip preko odina ne ide.
Stavi odinom orig rom gore. On fleša rom, kernel i radio. Nakon flešanja napraviš wipe i riješen problem.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Bookmarks