Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 913

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Xiaomi Mi 4i, Nexus 5
    Operater
    HT
    Godina
    42
    Bodovi
    11.683
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto i mene u krugu ponosnih vlasnika
    Bijeli.. predivan

S obzirom da sam vec uvelike upoznat s androidom i njegovim mogucnostima, iako se jos nisam odlucil na rootanje i customROM-ove, mogu rec da sam zasad jako zadovoljan..
    Prvih par dana, jedan cijeli dan mu bio max... sad vec polako sam skuzio sto ga jede.. pa neke aplikacije maknul i slicno..
    Nocas mi s ukljucenim wi-fi otislo samo 4% u 8 sati standby-ja... ja zadovoljan..

Dalje, neznam kakva ko ima iskustva s Facebook aplikacijom, to je jedina aplikacija koja me muci, u kontekstu da stalno vrti svoj servis a netreba mi jer ne koristim nikakve notifications preko nje... ima ko kakvu ideju da se taj servis stalno gasi kad izadem iz te app?
    S druge strane, foursquare mi upaljen ocito, al nema ga pod servisima, jer sam dobio notification za friend add, dok evo, od face-a ne trazim nista i opet se vrti 1 process i 2 servisa...

Kamera i video preeedobri, odusevljen sam.. Mal je problematicno sto je blic jak do bola, i u prostoru s nedovoljno svjetla, dok opali fotku ljudi mi zazmire.. jer bljesti do bola hehe

Malo me brine punjenje baterije, naime, traje skoro 2.5-3 sata, ak recimo punim bateriju od <10% pa do fulla... I dosta se grije mobitel.. znam da se mora nest grijat jer se baterija puni, i da se mozda jace osjeti jer zadnja stranica mobitela tanka.. al u svakom slucaju mi se taj detalj i ne svida previse..

Jos bi me zanimalo, ak ima tko kakav app za analizu potrosnje baterije, jer me zanima kaj sve spada pod Android OS, on mi je malo predominantan u potrosnji... Nekad i vise od displaya, a to mi generalno nije prihvatljivo?

Zasad nekakvim ostalih zamjerki i nemam, iako sam 2 mj koristio Galaxy S, ovaj dual-core je drugi svijet, sve leti, i to mi najbitnije

Maskica jos nije dosla, tak da nemogu dat i taj info, al trebala bi ovaj tjedan..

Ako ko ima kakva pitanja slobodno me kontaktira

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2011
    Godina
    44
    Bodovi
    5.707
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.707, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kapica Pregledaj post
    Eto i mene u krugu ponosnih vlasnika
    Bijeli.. predivan

S obzirom da sam vec uvelike upoznat s androidom i njegovim mogucnostima, iako se jos nisam odlucil na rootanje i customROM-ove, mogu rec da sam zasad jako zadovoljan..
    Prvih par dana, jedan cijeli dan mu bio max... sad vec polako sam skuzio sto ga jede.. pa neke aplikacije maknul i slicno..
    Nocas mi s ukljucenim wi-fi otislo samo 4% u 8 sati standby-ja... ja zadovoljan..

Dalje, neznam kakva ko ima iskustva s Facebook aplikacijom, to je jedina aplikacija koja me muci, u kontekstu da stalno vrti svoj servis a netreba mi jer ne koristim nikakve notifications preko nje... ima ko kakvu ideju da se taj servis stalno gasi kad izadem iz te app?
    S druge strane, foursquare mi upaljen ocito, al nema ga pod servisima, jer sam dobio notification za friend add, dok evo, od face-a ne trazim nista i opet se vrti 1 process i 2 servisa...

Kamera i video preeedobri, odusevljen sam.. Mal je problematicno sto je blic jak do bola, i u prostoru s nedovoljno svjetla, dok opali fotku ljudi mi zazmire.. jer bljesti do bola hehe

Malo me brine punjenje baterije, naime, traje skoro 2.5-3 sata, ak recimo punim bateriju od <10% pa do fulla... I dosta se grije mobitel.. znam da se mora nest grijat jer se baterija puni, i da se mozda jace osjeti jer zadnja stranica mobitela tanka.. al u svakom slucaju mi se taj detalj i ne svida previse..

Jos bi me zanimalo, ak ima tko kakav app za analizu potrosnje baterije, jer me zanima kaj sve spada pod Android OS, on mi je malo predominantan u potrosnji... Nekad i vise od displaya, a to mi generalno nije prihvatljivo?

Zasad nekakvim ostalih zamjerki i nemam, iako sam 2 mj koristio Galaxy S, ovaj dual-core je drugi svijet, sve leti, i to mi najbitnije

Maskica jos nije dosla, tak da nemogu dat i taj info, al trebala bi ovaj tjedan..

Ako ko ima kakva pitanja slobodno me kontaktira
    ovdje mozes vidjeti detalje sta mozes sve freezati sa Titanium backupom ako ne koristis. meni je cjela hrpa toga ugasena jer ne koristim facebook i sl.

https://spreadsheets.google.com/spre...=0&output=html

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1069924

-----

za "analizu" baterije koristi:

battery monitor widget
    BetterBatteryStats

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1179809

-----

za ugasit autorun-ove koristi Gemini App Manager

poz
    Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2

3. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2011
    Bodovi
    5.135
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.135, Nivo: 16
    Bodovi: 5.135, Nivo: 16
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel ima koji flashani rom a da sadrži hrvatski jezik?

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2011
    Godina
    44
    Bodovi
    5.707
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao niko3 Pregledaj post
    jel ima koji flashani rom a da sadrži hrvatski jezik?
    ako mislis dali postoji stock ROM koji sadrzi HR, odgovor je da.
    Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Samsung I5700] Galaxy Spica - najava, info, slike
    By God's Servant in forum Samsung
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 11-08-2012, 13:32
  2. Samsung M220L Galaxy Neo:Najava,komentari...
    By Expresso in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 08-07-2011, 18:44
  3. [Samsung Galaxy 551] - najava
    By Vedranvex in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 16-11-2010, 15:23
  4. [Samsung Galaxy 2]-najava,info
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 30-01-2010, 11:49
  5. [Samsung S5550]-najava,info