Ja sam prešao s i4(koristio oko 5 mj.) na sgs2. Nisam požalio ni sekunde. Doduše ja nisam mogao podnijeti ograničenja iosa, itunse i ostale igluposti. Probao, koristio, odustao.
Hardverski me smetao jedino loš prijem signala, pucanje veze u slabije pokrivenim područjima.
Baterija na sgs2 nikada ne troši 20% u idleu. Vjerojatno je ostala upaljena neka aplikacija. Meni na noć s upaljenim data i wifi ne potroši više od 5%. Ipak, ostaje činjenica da na i4 baterija traje nešto duže iako razlika nije tako spektakularna. Na idlu i telefoniranju su podjednaki. I4 je dosta bolji kada se počne igrati, web browsing i sl. Vjerojatno zbog odlične optimizacije.
Što se tiče browsanja ni tu se ne slažem. Da stranice izgledaju bolje na 3gs-u; skoro 4x niža rezolucija i skoro inč manji ekran.
Pogledaj ovaj review, obrađuje web browsing na gs2.
Na anandtechu imaš najiscrpniji review.
Edit:
Zaboravio sam napisati da mislim da, ukoliko si zadovoljan iosom, ne vidim razloga za prelazak na gs2. Eventualno zbog većeg ekrana. Ja sam prešao s android os-a, kojim sam bio zadovoljan, na ios-epic fail.
Znatiželja zadovoljena, 1000 kn manje u džepu, jedno vrijedno iskustvo više (više ni ne razmišljam o kupnji iBiločega).![]()

.
Odgovori uz citat

Bookmarks