vidim da je par puta postavljano isto pitanje vezano za obavijest kada dolazi sms ili dolazni poziv medutim bez konkretnog odgovoran
dakle kako iskljuciti da mi telefon izgovara pozivatelja/posiljatelja
hvala unaprijed!
vidim da je par puta postavljano isto pitanje vezano za obavijest kada dolazi sms ili dolazni poziv medutim bez konkretnog odgovoran
dakle kako iskljuciti da mi telefon izgovara pozivatelja/posiljatelja
hvala unaprijed!
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Evo može jedno pitanje korisnicima Galaxy S2 a posebno onima koji su bili i korisnici iPhone filozofije.
Imam priliku nabavit si S2...i tako ostavit svoj iphone4 i cijeli iOS i prijeć ma Android malo.
Glavno pitanje mi je da li će na S2 sve biti tako fluidno, brzo i tečno kao u iOS-u, znam da i iOS i Android imaju svoje prednosti i mane, nećemo o tome, samo me zanima da li ću se razočarat prelaskom na S2 ili će mi biti zadovoljno iskustvo?
Bojim se prijeć jer iOS zadovoljava sve moje potrebe, brdo aplikacija koje se nude, brzina i mogućnosti sa njim su mi super, ali ako može bolje, zašto ne
Savjeti?![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
ola!
evo da se pohvalim,ponvih se u Galaxy s2 i sad me zanima kod instalacije Kies-a koju državu da odaberem.Ima li kakve razlike ili neke imaju bolju ponudu u marketu ili ne.
Naravno da me više zanima onih free stvari ali možda i koju kupim ako zatreba.
Hvala na pomoći i primama sve dobronamjerne savjete budući sam novi sa ovakvim
mobitelima.Mislim na android budući prelazim sa iPhone 3g 8gb na ovu pilu.
Hvala još jednom !
Bookmarks