moze samo jedno pitanje koje sam mozda trebao prije pitati jer mob je kupljen i stize za 2 tjedna.
daklem, obzirom da je mob kupljen u Dubaiu (pretpostavaljm da je za Azijsku regiju i ona oznaka mu je drugacija nego za EU), dali ce biti problem nalazit custom ROM (odlucio sam se za GalnetMiui) i/ili neke druge bitne dijelove SW-a ili je taj dio kompatibilan sa svim SII?
hvala
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
Probao sam nekoliko Romova, od originalnog , Darky, Gingermod, Vanilla....pa do CM7 i MIUI-a.
Svi osim MIUI i CM7 su više manje slični, isti u 75% slučajeva.
CM7 i Miui su priča za sebe, po meni najbolji romovi. Baterija traje najduže na njima i imaju mali milion postavki, imaju nekoliko manjih bagova, recimo zna mi puknut wi-fi veza ponekad.
Sa CM7 sam prešao na Miui samo iz razloga što me užasno nervirao vibro kod govornog poziva, a nisam ga znao ugasiti, jednostavno nisam mogao naći postavku. Vibrirao je kod početka spajanja, kod javljanja osobe, kod paljenja ekrana tokom poziva, svake minute trajanja poziva, kod novog dolaznog poziva, kod završetka poziva, jednostavno za popizdit.
Trenutno sam na MIUI i oduševljen sam baterijom. Jest da ima izgled sličan Iphoneu, ali sa launcerom se to poštela.Ustvari koji god sam rom imao uvijek sam koristio isti launcer ADW , isti raspored ikonica po ekranima više manje imao instalirane iste aplikacije.
Bookmarks