Eto i mene u krugu ponosnih vlasnika
Bijeli.. predivan

S obzirom da sam vec uvelike upoznat s androidom i njegovim mogucnostima, iako se jos nisam odlucil na rootanje i customROM-ove, mogu rec da sam zasad jako zadovoljan..
Prvih par dana, jedan cijeli dan mu bio max... sad vec polako sam skuzio sto ga jede.. pa neke aplikacije maknul i slicno..
Nocas mi s ukljucenim wi-fi otislo samo 4% u 8 sati standby-ja... ja zadovoljan..

Dalje, neznam kakva ko ima iskustva s Facebook aplikacijom, to je jedina aplikacija koja me muci, u kontekstu da stalno vrti svoj servis a netreba mi jer ne koristim nikakve notifications preko nje... ima ko kakvu ideju da se taj servis stalno gasi kad izadem iz te app?
S druge strane, foursquare mi upaljen ocito, al nema ga pod servisima, jer sam dobio notification za friend add, dok evo, od face-a ne trazim nista i opet se vrti 1 process i 2 servisa...

Kamera i video preeedobri, odusevljen sam.. Mal je problematicno sto je blic jak do bola, i u prostoru s nedovoljno svjetla, dok opali fotku ljudi mi zazmire.. jer bljesti do bola hehe

Malo me brine punjenje baterije, naime, traje skoro 2.5-3 sata, ak recimo punim bateriju od <10% pa do fulla... I dosta se grije mobitel.. znam da se mora nest grijat jer se baterija puni, i da se mozda jace osjeti jer zadnja stranica mobitela tanka.. al u svakom slucaju mi se taj detalj i ne svida previse..

Jos bi me zanimalo, ak ima tko kakav app za analizu potrosnje baterije, jer me zanima kaj sve spada pod Android OS, on mi je malo predominantan u potrosnji... Nekad i vise od displaya, a to mi generalno nije prihvatljivo?

Zasad nekakvim ostalih zamjerki i nemam, iako sam 2 mj koristio Galaxy S, ovaj dual-core je drugi svijet, sve leti, i to mi najbitnije

Maskica jos nije dosla, tak da nemogu dat i taj info, al trebala bi ovaj tjedan..

Ako ko ima kakva pitanja slobodno me kontaktira