ekipa draga,
evo I ja nabavio ovaj savrsen mobitel !!!!
svaka kn se isplatila.
ekipa draga,
evo I ja nabavio ovaj savrsen mobitel !!!!
svaka kn se isplatila.
Zadnji uredio z81 : 29-03-2013 u 00:35
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Stigla Palm oprema za nešto s čim se već duže vrijeme hoću poigrati - SGS2 s induktivnim punjenjem![]()
http://db.tt/eyH0TJNl (jpg)
Kada nabavim lemilicu budem napisao i par rijeci o svemu. Vise na xda:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1902669
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zamjena kamere sa Sonyjevim fw-om, još jedan mini projekt.
http://i38.tinypic.com/148diep.jpg
Prvi dojmovi - no moar pink spot!!1
Više info: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1765679
Ps: Induktivno punjenje još uvijek čeka realizaciju, tražim pravi alat i malo vremena.
Prijatelj mi ima ovaj telefon pa smo odlučili da se malo poigramo i da ga rotamo i stavimo Slim GT-I9100-4.2.2 bulid.3-OFFICIAL rom i sve prošlo bez problema.Telefon kao da je tek sada prodisao-sve leti.Ali ima jedan problem a neznamo gdje smo pogriješili iako smo sve radili po uputama.Naime nemože više ništa da instalira jer se pojavljuje poruka"ponestaje prostora za pohranu"a instalirao je samo nešto malo od onoga što je imao na telefonu ranije instalirano.
Inače kada pogledamo informacije o telefonu tamo stoji:
UNUTARNJA POHRANA
-ukupno prostora 1,97 GB
-dostupno 11,81 MB
-aplikacije 214 MB
-podaci iz predmemorije 12,8 MB
INTERNA POHRANA
-ukupno prostora 11,50 GB
-dostupno 9,80 GB
Gdje smo pogriješili,odnosno šta bi trebalo napraviti da ponovo može instalirati aplikacije koje je ranije imao?
Još da napomenem da smo prilikom instaliranja rom-a uradili to tako da smo rom stavili na sd karticu pa odatle išli na instal rom sa sd kartice.
Hvala za svaki pokušaj pomoći.
Uradili sve vipove prije i poslije instalacije i nije do toga.Sortirati ću aplikacije kad se vidim sa prijateljem pa ću vidjet do čega je.
Samoo da javim da je problem rješen na način da je ponovo ubačen noviji Slim beam rom i sada je sve ok.
Zadnji uredio otop : 03-05-2013 u 09:26
Wipe cache u CWM-u ?
Jesi prije instalacije roma napravio sve one wipeove koji pisu na slimrom sajtu? Necim si uspio popuniti internu memoriju, igrama, navigacijom i kartama... Odi u settings - manage apps i sortiraj sve apove po velicini, mozda nadje krivca.
Nego, kad će već jednom službeni jelly bean na t-mobile uređaje? 5. mjesec je a rekli su početkom godine...
Dosta sporo ide plasiranje JB-a diljem Europe. Stali su na nordijskim zemljama prije mjesec dana...
Planiram prodat svoju S2-cu, koji ROM preporučate da stavim budućem kupcu, pošto je ionako moram formatirati?
Nešto za "široke mase", da ga može koristit neznalica, poznavatelji će ionako stavit svoj ROM po želji...
Stavi stock JB.
Nešto šta će se moći nadograđivati preko Kiesa? Toliko dugo ne pratim već situaciju da ni ne znam koji je zadnji stock![]()
Zadnji stock za SII je 4.1.2 (kod nas još nije stigao).
Zar nije bolje da mu onda stavim naš zadnji ICS? (ako da, koji - link ako nije problem, hvala)
Ja bih stavio JB. Imaš i hr jezik, naravno, a telefon radi perfektno na njemu. Provjereno na nekoliko uređaja.
OK, možeš mi samo dat link ako nije problem
Evo izgleda da je danas pusten 4.1.2 za tmob. Meni je sam poceo skidat preko wifi-a iako mi je to u opcijama bilo iskljuceno, pa mi bas nije jasno kako je mogao sam poceti. Bilo mi je ukljuceno samo push poruka za obavjest o novom sof-u.
Ista priča sa mnom!
Upravo mi počeo mi automatski skidati čim sam uključio wifi, a imam isključeni auto-update.
Dakle, nisu ga još ni počeli spuštati na mob a već bug...
BTW, download ima kojih 360 MB...
Zadnji uredio kolibri : 03-05-2013 u 14:49
ja sam napravio update. Sve ok za sad!
Eto i mene s novim updateom. Nakon što sam posložio sve ekrane, shortcute itd. (šteta što to nije sačuvano) sad sam ga restartao.
Primjetio sam da se jako zagrijao - na 42 stupnja. Vjerojatno radi silnog instaliravanja i sl...
Inače, upgrade me koštao dobrih 20% baterije.
Za sad sve radi OK.
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
Nimalo zadovoljan za sad. Kod unosa teksta preko qwerty ekranskw tipkovnice mi se vec nekoliko puta smrznuo na pola minute... vrlo iritantno...
Meni jedino nakon updatea ne nudi weather widget od accuweather-a, jednostavno ga vise nema na listi od widgeta. Znaci onaj orginalni koji je bio na 4.0.4. Kad gledam sve aplikacije koje su na mobu postoji "weather widget" i "weather widget main" ali pise da imaju 0.00 B. Jel zna netko kako to rjesiti? ne bih stavljao neki drugi jel svi gutaju po 30-38mb memorije a ovaj nesto sitno...
I ja sam jucer napravio upgrade, sve radi super, osim sto mi je vec 2 puta, sasvim izgubio signal. Dogadjalo se i prije, ali ne tako cesto. Nadao sam se da ce to popraviti. Ocito nisu.
Nestane ti signal na 10-60 sekundi i to samo na 3G/H mreži dok na 2G radi bez problema?
Ja sam konstantno na 2G mrezi i zna mi se na 20-ak sekundi izgubiti signal... na jelly beanu mi se to jos nije dogodilo... za sad...
Bookmarks