meni se takoder zna paliti zaslon,ali jos nisam uspio odgonetnuti do cega je...palio se dok je bio na custom romu(Omega) , a pali se i sada kada je na stock 4.0.3
meni se takoder zna paliti zaslon,ali jos nisam uspio odgonetnuti do cega je...palio se dok je bio na custom romu(Omega) , a pali se i sada kada je na stock 4.0.3
Ako otključam S2 preko one besplatne metode (petljanje po nvdata tutorial od Odia-e) hoću li mob sutra moći vratiti na tvorničko zaključano stanje jednostavnim vraćanjem originalnog efs-a?
Isto pitanje i za otključavanje kupljenim kodom (pretpostavljam da nema razlike naspram prve metode).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Događa mi se da ostajem bez zvuka poruke. Mail i sms imaju isti zvuk, tako namjestio, ali mi se događa da unatrag par dana nemam nikakav zvuk. Nikakvu obavijest zvucnu ne dobijem. Ni za sms ni za mail. Probao sam promijeniti tone ali isto. Pregledao postavke i sve je isto kao i prije ali nemam zvuka obavijesti. Imao tko takav problem ili zna kako rijesiti???????
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Neznam kako na androidu, ali na prijasnjem mobu mi je u tonu poziva bila pjesma koju nemam na mobu, pa mi je default ton svirao, tako isto i za poruku. Mozda isti problem kod tebe samo drukcije funkcionira, ili si jednostavno u status baru stavio bez zvuka.
Moze neki tutorial za rootanje s2? 4.0.4.
jel mi moze neko reci koji modem je na samsung s2 najbolji stavio sam bio sof 4.0.3 ali signal je stalno bio pucao,pa sam se prebacio nazad na 2.3.4,ali sam nesto citao malo da je neki kh3 kao najbolji za s2,jer zna ko sta o tome....
Zanima me da li se dobije microSD kartica u paketu ? Uzeo bih ga u vipu. Hvala
Ne dobiva se.
Mogu dobit kakav tut za rootanje? 4.0.4 verzija
Da li je tko stavio Jelly Bean dostupni ROM na SG2?
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
To je to, nadanju je došao kraj, sada je samo pitanje vremena kada će nam stići JB:
http://www.sammobile.com/2012/08/16/...get-jelly-bean
A nestrpljivi mogu staviti CM10![]()
Zapravo se ne veselim toliko JB romu nego sluzbenim libsima koje ce CM i ekipa nadam se moci iskoristiti za project butter na AOSP romovima![]()
Treba tek stići. Poveća debljinu za 1-2mm, ima na netu slika.
ja ču sutra kupiti originalnu 2000mah samsung i onu plastiku....29,90€ minus rabat za mene![]()
Zadnji uredio beowulf1979 : 24-08-2012 u 16:20
I sto radi, a sto ne?
Resurrection rom 3.0.5 je bio stabilan i u inicijalnoj 3.0 verziji. Mislim da je dosad dosta toga sređeno jer sam i osobno probao 3.0.1 verziju, ali sam se vratio na ICS. Koliko se sjećam, sav hardver je šljakao.
Nije ti sjeo JB, s obzirom na povratak?
Ne bi vjerovao, ali nisu mi sjele JB animacije. Užasne su pa čekam neki port ICS animacija na JB... Nije mi sjeo ni manjak USB transfer moda makar postoje neke alternative, niti promjena lokacije eksterne sd kartice jer moram neke backup aplikacije prilagođavati, a toga ima dosta za editirati. Više me muče te neke kozmetičke stvari, totalno subjektivno. A kamera na RR radi ok, snima u full rezoluciji (video i slike) itd... SlimBeans jedino snima fotke u 3MP, ali i to je navodno riješeno...
Sve mi radi od standardnih stvari, cijeli dan mi je uključen wifi, bt i data jer dosta koristim telefon dok radim. Nema reboota, jedino šta mi nije htjelo Copilot, samo sam instal apk (folderi su ostali sa kartama od prije) i doživi crush prilikom inicijalizacije. Mada bi to moglo biti do Copilota a ne roma, prešao sam sa GB na JB.
A GPS lock? Performanse kamere i da li snima u max. rezoluciji?
Meni se ovaj mod sviđa:
http://forum.xda-developers.com/show...4&postcount=35
Lagano matiranje onom spužvicom za suđe. Izgleda puno bolje nego glossy.
Btw. stigla 2000 mah baterija, večeras prvo punjenje pa ćemo vidjeti kako diše. Dosad bi u pravilo s mojim korištenjem i postavkama uspijevao redovito izvući okruglo 4h screen on vremena.
Bookmarks