igra li tko cod uopće?
Pozdrav,
TARRGET TEAM je klan/team koji trenutno ima jedan HC||TDM server od 20 slotova te jedan Promod server za war-ove. Klan trenutno ima oko 25 aktivnih članova, igramo igre iz CoD serijala te igre vožnji i simulacija ( MotoGP, Superbike, GRID)
U klanu se velika večina članova poznaje uživo no ipak imamo i članove sa kojima smo samo u "virtualnom" kontaktu. U klan se može uči samo uz pozivnicu koju dobivaju vjerni igrači našeg servera, koji poštivaju pravila servera, pravila ponašanja te koji vole dobru zabavu.
Uskoro je prva godišnjica našeg glavnog HC|| TDM servera [IP: 213.202.106.145:28960] pa smo organizirali jedno natjecanje u kojoj najbolji igrač osvaja originalni CD-KEY igre Call of duty: Modern Warfare.
Detaljnije o samom natjecanju na www.tarrget.net
![]()
igra li tko cod uopće?
Igram ja nekad![]()
One day, sky went blue...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Igram ja...budem dosao da vidim kakav je server i ekipa
nick mi je (KK)Ecips
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ma meni je isto to malo za opuštanje poslije nastave
runda dvije na dan
stavili smo na više foruma
da napomenem, uvijek ste dobrodošli kod nas![]()
...ponekad zaigram cod mw2, ne da mi se sad i ovo stavljat, također igram samo iz zabave, ništa posebno...ipak voilim pravi život i igre u društvu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
prijave završavaju za koji dan tako da požurite
Zadnji uredio ravilov : 02-03-2011 u 21:31 Razlog: referral linkovi nisu dopusteni
Bookmarks