Off topic, ali 4.01 ujutro je, so give me a break.... E72 sam imao neko vrijeme i sve mi je radilo perfektno na tom telefonu i u međuvremenu samzarazio gotovo pola ureda s tim telefonom i svi su ga pokupovali. Naravno po murphyjevom zakonu jedini koji se u i tamo kvari i ima neke bugove je šefov (oh joy). Iz svega ja izvlačim nekakav zaključak da je na 10 primjeraka 1 nekakav felerični...
Inače, na MWC-u su već izdana dva primjera prototipa Nokia Wp7 mobitela. Općenito mislim da je ovo bio dobar izbor za Nokiu, čisto iz razloga jer ne vidim bolji, tj. Symbian je dokazano propadao među širom populacijom, a WP7 je platforma koja pruža mogućnost napretka. Ostaje nekakav jal korisnika Androida jer Nokia nije prešla u Android tabor, ali mislim da iz veće i ozbiljnije konkurencije u konačnici mi korisnici najviše dobijamo. Kad bi zavladali iOS i Android (koji je u biti kopija iOS-a) došli bi u situaciju dualizma gdje bi inovacije brzo bile ugušene, tržište bi se podjelilo i svak bi bio zadovoljen svojim komadom kolača (govorim o proizvođačima).

Odgovori uz citat
Bookmarks