da si koristio android ili iOS neko dogledno vrijeme, ne bi sve ovo nasrao gore. No to je samo moje mišljenje. Nitko ne ulazi u termin UI-a. poanta je da je symbian strunuo jer je spor OS. i to ga je pokopalo.
da si koristio android ili iOS neko dogledno vrijeme, ne bi sve ovo nasrao gore. No to je samo moje mišljenje. Nitko ne ulazi u termin UI-a. poanta je da je symbian strunuo jer je spor OS. i to ga je pokopalo.
naravno da sam ga koristio, neznam točno, ali barem 6 mjeseci. Kaj se tiće TS to stoji, Nokia je u tome u zaostatku. Izuzevši N8 i N900 (njih nisam koristio pa neznam), ali kaj se tiće obicnih candybar ili slide mobova, tu ima neku prednost. Neznam dali si primjetio, ali jos uvjek postoje ljudi koji zaobilaze TS mobitele.
Osobno mislim da neće biti Nokijinog kraha, ali to je samo moje misljenje. Po tebi vjerovatno sranje, kao i moj post gore
Upravo tako, potvrdio si moj post gore..nokia će i dalje vladati u segmentu non TS uređaja..samo šteta i tu ne prati symbian sa update-ovima..
a pod krahom se podrazumijeva da nokia više nije tehnološko-inovacijski lider..ni blizu..
a da li će opstat financijski..eh koga briga..nisam ja eldar murtazin(mobile-review.com)da se naslađujem..
Bookmarks