mozda bi ti najbolja solucija u oglasniku traziti ko ima pokvarenu n95 8gb al sa ocuvanim ekranom... ili da prosetas po sevisima pa vidis jel imaju oni ijednu pokvarenu...
Lijep pozdrav svima!
Eto meni danas nezgode sa svojom nokijicom n95 8gb! bila mi je u onom otvorenom džepu i kako sam se ja sagnuo ona je pala na pod sa prednjim djelom. Visina-0,5m, podloga-pločice,ekran-CRN! -.-
pošto mi se žurilo, strpam ga u džep i odem dalje..poslije ga izvadim i skuzim da se ekran prolio, dakle nije puknuo, nego se od udarca unutra prolio..eh, sad..ekran ide u smeće!
doma sam slucajno nedavno narucio ekran sa e-bay i stavim taj...kao što vec znam, neoriginalin ekrani na n95 8gb imaju jako los kut gledanja (slika se ZAMRAČI kad se gleda sa strane) te ne radi STANDBY mode, dakle ono gdje piše koliko je sati kada se osvjetljenje ugasi!
e sad..mobitel sam kupio pred nepunih 2 mjeseca i nemam namjeru davat servisu 600kn da mi stave ORIGINALNI ekran..a isto to i tražim...dakle 100% originalni ekran po prihvatljivoj cjeni! kamo to mogu nabavit?? e-bay??-KINEZI
amazon??-nisam probao, al cijene su iste kao i na e-bay pa mislim da i nema neke razlike!
bio bi jako zahvalan na pomoci!!
EDIT: ako je netko imao isti problem, a uspio je nabavit original ekran, nek mi kaze gdje, uzimam si odmah 2 komada!!![]()
Zadnji uredio Tionio : 08-02-2011 u 22:35
mozda bi ti najbolja solucija u oglasniku traziti ko ima pokvarenu n95 8gb al sa ocuvanim ekranom... ili da prosetas po sevisima pa vidis jel imaju oni ijednu pokvarenu...
"all in one"
hvala na odgovoru...
pitat cu malo frenda sto radi u servisu..znaci, to mi je jedino preostalo?
nema nekih ekrana ORIGINAL koji se daju narucit preko neta...ovo sto je sa e-baya, amazona..to su sve čajnizz?
ma mislim da ima i originalnih naruciti, ali po kojoj cijeni....
"all in one"
eh da..a gle..do 200kn
il nekakav neispravni do 400kn sa dobrim ekranom..
Zadnji uredio Tionio : 02-03-2011 u 16:24
dali su medjusobno kompatibilni ekrani od n96 i n95 8gb?
Bookmarks