Stavio sam temu u ovaj pdf pošto mislim da je ovo više softwerski nego internetski problem.
Znači ovako.
Do sada koristio samo Mozillu Firefox, bez ikakvih problema, trenutna verzija 3.6.13, od add-onsa imam adblock, avg safe search (sam se pojavio kad sam avg stavio), download helper, forecastfox weather, youtube to mp3 i još neke sitnice koje su s mozillom došle.
Prije svega, sumnjam na avg, pošto sam prije koristio trial verziju nod32 (svaki mjesec bi napravio reinstall i tako uvjek u krug), a sad sam nabavio AVG s kodom (znači full verzija).
Firefox normalno radi ovako kad imam otvoreno par tabova, većinom Facebook i cafe mobil.
Kad otvorim neki forum di ima par slika ff se smrzne i nemogu ništa, jako šteka, u task manageru zauzima preko 300 MB RAM-a (što je pre previše, znam da je prije bilo čak i ispod 100 MB).
Dosta mu dugo treba da se pokrene, recimo kad upalim komp, čekam još 10-20 sec da se firefox pokrene, kao što rekoh smrzava se tu i tamo.
Rado bih prešao na Crome ali imam stvarno puno Bookmarksa na ff-u pa zbog toga mi se neda kemijat s time a znam da se to vrlo jednostavno prebacuje.
Jel imo itko slična iskustva i jel našao kakvo rješenje?

Odgovori uz citat

Bookmarks