Pa mogao si napisati i cijenu...
Da
Ne
Da li mislite da je u Simpa paketu Ericsson T630 preskup?
Pa mogao si napisati i cijenu...
1550 kuna za gotovinuIzvorno postao gog
odgovorih sa ne jer ga na crno mozes dobit za 1100-1200 ovisi. a ovdje fino garancija i sve...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
A i simpa paket možeš prodati za 200kn... BTW, mislio sam da su ga možda malo snizili jer mislim da je t610 u vipme paketu pao na 700 i nešto kuna...
791kn, što je prevelika razlika s obzirom na dizajn i softversko povečanje fotografija.
Ne zaboravi TFT zaslon... No to je tek od nedavno, možda i t-mobile skine cijene...
pa sobzirom na t610 ,je...al s obzirom na dr. mobove i nije
Ali to i nije pravi soft od T630 kaj se daje u T-mobilu, nego upravo onaj od T610, koliko sam vidio. Dakle jedino je zaslon kao plus.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Iako za 1555 kuna dobivas odlican mobitel sa mnogo funkcija i dobrim ekranom, ipak mislim da je cijena prevelika. Jer si ne mogu objasniti dvostruko vecu cijenu od T610 u VipMe paketu.
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Pa danas sam bio u T-mobile centru sad vidim da je T-630 nekih 1350 kn u paketu.!!!
BOLJE IZDAT CD NEGO PRIJATELJA!!!
Bookmarks