ok, akcija je sama po sebi ok. i taj HTC je u redu, jeftiniji nego kod drugih..zapravo sve cijene uredjaja kod telaca su malo nize nego kod ostalih.
nije problem toliko u cijenama uredjaja, nego u mogucnosti izbora.
kod tele2 mi se nikako ne svidja taj izbor...ili jeftino smece ili vrhunski uredjaji(odnosno preskupi)....nema sredine.
kod njih ili mozes nesto kupiti do 500kn ili za preko 2000kn.
ako i imaju nesto izmedju, u pitanju je neki precijenjeni krs, kojem cijena na bonove iznosi jednako koliko i uz pretplatu.
znaci tu je najveci prblem, jer ne cijene pretpplatnike u odnosu na korisnike na bonove.
prije tele2 bio sam pretplatnik i tmobilea,a i vip-a. kvaliteta usluge je nemjerljiva...znaci ni sa jednom akcijom mene vise ne bi privukli da im potpisem ugovor na 2 godine. zapravo nece me privuci niti jedan od tih operatera.
kod njih sam 2x po 18 mjeseci i jos jedan ugovor od 2 godine....brdo problema ali i ugodnih stvari. ne vrdim da kod drugih operatera ne bi imao poteskoca kojih sam ima sa telcima, ali kod drugih se problemi drugacije rijesavaju...sve djeluje profesionalnije nego kod T2. vip ima vece cijene,a nema niti neke ponude koje ima t-mobile, ali kad imas problem, njihova SZK je genijalna.
i da, kod telaca su mobiteli generalno jeftiniji,ali kod tmobile-a, korisnici uvijek dobiju nagradu za to sto su korisnici, pa uredjaj uvijek ide za cijene puno nize nego sto su u cijeniku.
tako da.... definitivno moj izbor je Tele2 da, ali na bonove..nikakve akcije me na pretplatu vise nece navuci.
a akcija ko i svaka druga, u redu je ...ko hoce na pretplatu, zasto da ne iskoristi priliku da mami, tati i li babi pokloni novi telefon. bar je ustedio 200-300kn

Odgovori uz citat
Bookmarks