Evo ovako, vidim da nitko ne odgovara pa ću ti ja odogovoriti.
Prije svega, za iOS programiranje moraš biti developer i imati account, znači platiti 99$/year i dobivaš sve alate koji ti trebaju za izradu jedne apalikacije, a to vjerujem već znaš.
Ovo što kažeš da će ti svi reći da iphone podržava multitasking, to je istina, no, to nije onaj multitasking kakav bi ti htio, te sve aplikacije ostaju u pozadini ali onu nisu aktivne, nego kao da su pauzirane, i nastavljaju tek kad ih pokreneš. (no pretpostavljam da i to već znaš)
E sad, što se tiče tih nekih aplikacija, koliko ja znam, jailbrejkani mobiteli mogu imati aplikacije u pozadini koje rade, znači da postoji mogućnost, nikad si nisam jb uređaj jer mi iskreno nije bilo potrebno, ali znači da je mogućnost otvorena, sad je samo pitanje da li je to moguće i na not jb uređaju, s tim bi se malo morao pozabaviti.
Što se tiče tvoje aplikacije, izvediva je, no ima tu dosta posla i dosta stvari koje nebih mogao ukomponirati onako kako bih ti želio, a pitanje je da li bi ti i apple odobrio takvu aplikaciju jer imaju pravila.

Odgovori uz citat
Bookmarks