gogs sta su rekli u agramu?
jesu uzeli mob?
Poslao sam upit agramservis-u, ovlaštenom partneru motorole, da li je moguće servisirati uređaj bez navedenog računa, kažu oni da mogu bez problema, te da donesem slobodno mobitel u servis, te će ga oni servisirati. Tako da, ipak se može ići sa garancijom bez računa na servis. Što mi je i logično. Šta kog briga odakle meni uređaj, te koliko sam ga platio ili koliko sam poreza morao dati. bitno je da sam ja taj uređaj kupio kod njih i gotovo. tako da, vjerojatno se nadam sretnom završetku...
Eto, zasad toliko, a kad se uređaj servisira, javim rezultat...
Hvala svima na odgovorima!
gogs sta su rekli u agramu?
jesu uzeli mob?
jesu, uzeli su. prihvaćaju garanciju. sad čekam što će reći šta je sa mobitelom. Inače za sve. servisi uzimaju mobitel na servis i bez računa, samo lijepa riječ. Ako se ide preko operatera, onda oni jedu govna sa računima. ako se ide drito preko servisa, nema problema. barem u agramservisu.
Pa normalna stvar da vrijedi garancija bez računa (osim u slučajevima da je račun garancija), meni su čak u Mobisu priznali i to što nije bio popunjen (znači nije bilo datuma kupnje niti ničeg) već samo njihov pečat
nikad u vipu ne pitaju za racun..ja nosimo dosta mobitela,sto od familije sto sluzbenih.. das ovjerenu garanciju i to je to..
Pozdav svima. Imam problem pa ako mi netko može dati savjet. Ne mogu naći garancijski list od mobitela ( HTC Desire ). Račun imam ali garanciju sam negdje posijao. Da li mogu nekako doći do te garancije ili barem kopije kod vipa ?
Otiďi u dućan gdje si kupija mobitel, ako si na ptetplati onda nema problema.
Probat ću. Nadam se da neće biti filozofiranja. Hvala
Ja nisam imao ni racuna ni garacije i bio sam na pretplatu i oni su odmah vidjeli koji sam mobitel uzeo na pretplatu i popravili su mi ga pod garancijom.
Bookmarks