Upravo to je i poanta - zasto spominjati nekakve specificne modele ako odredjeni postupak provjereno radi za cijelu klasu mobitela?
A otkljucavanje je inace relativno riskantan postupak, pa iskreno, ako covjek nije u stanju saznati takve osnovne stvari o svom mobitelu, najbolje bi bilo da niti ne prcka sam po njemu. Bilo je vec slucajeva da su trajno unistili mobitele jer nisu znali sta rade.
Vrlo cesto se u takvim temama prije zakljucavanja navedu linkovi na te druge postojece teme.
Da ne spominjem da smo upravo radi lakseg snalazenja napravili "superthreadove" (ne znam jesi li ih primijetio) gdje su navedene prakticki sve najkorisnije teme.
Ako je tema slucajno zakljucana a nije u njoj naveden link na vec postojecu, vrlo je vjerojatno da samo treba pogledati u superthread.
Ili to, ili se o nekoj stvari stvarno pricalo bezbroj puta, u tom slucaju je stvarno trivijalno upisati par kljucnih rijeci u trazilicu i naci sto ti treba. Ja provjerio par puta, radi.
Time dobijes hrpu tema prakticki iste tematike. I tek se onda nikome nece dati potraziti, svi ce odmah plakati da ima toga previse i odmah ce otvarati jos jednu novu temu jer je tako najlakse.
Pa ne bi bas rekao. Forum funkcionira ovako kako funkcionira vec jako dugo, upitati moderatora na PM ako ti sto nije jasno je uvijek bila otvorena opcija, no ja osobno dobivam vrlo malo PM-ova da nekome nesto nije jasno ili se ne snalazi. To me navodi na zakljucak da vecina ljudi ipak bez vecih problema nadje sto im treba.
Onda bi dobio odgovor da neki drugi program ne postoji. Da postoji, vec bi ti ga spomenuo. Dakle, ili s tim programom, ili nema nacina. Sorry.
Dakle ispada da je jedino otvoreno za raspravu samo pitanje zasto ti ne radi s tim programom, a za to je postojeca tema i vise nego prikladna.
Nisam te bezveze uputio na postojece teme...

Bookmarks