Da tocno to - smatram da je doslo do nesporazuma. Ali kao sto sam rekao - za 80% problema sto sam trazia da rjesim preko ovog foruma sam nalazija zakljucane teme, a za rjesenje se uvjek triba ubit trazeci. Za vas ljudi mozda pitaju banalne stvari, ali to je tako.
Evo primjer:
Covjek pita kako dekodirat neki mobitel. Tema odma ide u lock jer postoji hrpa takvih tema i to korisniku nebi trebao biti problem nac. I onda (konkretno kod SE mobitela govorim) dodje do toga da covik nezna koji model mobitela (softwera) ima. Svugdje vidi unlock npr: CID52 modela, DB2020 itd... A na velikom djelu tih postova se ne spominje tvoj model. I onda trazis jedno 15tak min ovdje i po googlu koji model softwera imas. Kada nadjes nalazis tu temu koja ti je potrebna i otkrivas da se nemoze tvoj mobitel dekodirat.
A kada trazis preko trazilice nalazis jedno 5-6 tema di ljudi to pitaju i odgovor je - potrazi po forumu o tome se pricalo 100 puta. Sada se vracamo na ono da ga netriba uputit, ali netriba ni lockat temu tako da covik moze u njoj pitat da mu se pomogne usmjerit ga jer se događaju druge stvari - covjek nezna gdje da trazi niti gdje da pita,a da ne falije opet jer ako opet falije opet ce bit "vika" po njemu. A sad da salje netko PM moderatoru tom da ga pita da ga uputi po meni nije rjesenje. Jer ako se odredi da se tako radi onda ce moderatori bit pretrpani s poslom i svi ce im slat poruke da oni traze umjesto njih. A ako je tema aktivna onda mu netko drugi moze pomoc pronac odgovor i svatko tko nađe tu temu odmah je upucen na drugu temu s rješenjem.
O tome se radi. Madfish je objasni da zašto se to nemože napravit. To bih i ja objasni ali kako je moja tema lockana nisam u mogucnosti napisat. A po meni bi ispa redikul kada bi otisa u temu tog programa i napisa:
Evo pokusavam prebacit kontakte s mobitela na komp. Preko ovog program nemogu jer mi neradi tipkovnica. Koji program da koristim?
Po meni to spada u novu temu i skroz je nevezano za taj program jer taj program nemoze odradit ono sto meni treba i treba mi neki drugi program.

Bookmarks