Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moja preporuka, odustani dok jos mozes.
    Ovako ces se njima zamjerit, kao recimo ja, i onda ce ti svaki post brisat u podforumu na kojem imaju ovlasti.

Recimo, u nekim temama su stajali offtopic postovi po par dana i nakon kaj sam upozorio nodove na to, no oni su se uvrijedili i poceli indirektno vrijedati jer ocito im ne pase kada im netko prigovara na taj savrseni rad. No, postovi su nestali. Dobio sam takodjer upozorenja X modova, zato kaj reportam offtopic postove, a dok sam imao ban savjetovali su mi da reportam svaki neprimjereni post.

No, oni opcenito ne vole prigovaranje, pa odustani dok mozes
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Bodovi
    5.318
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.318, Nivo: 17
    Bodovi: 5.318, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    pa koliko vidim, ravilov ti je dao vrlo jasan odgovor na tvoje pitanje. kao prvo, naslov teme ti nije dobar, koncipirao si ga tako da ti je problem u hardveru, što i je, no tvoje pitanje je kako skinuti kontakte, koje je apsolutno softversko pitanje.
    Smatram da je tipkovnica veci problem zasto se nemoze pribacit i da po meni je problem vise hardvera nego softvera. Ravilov odgovor nije dovoljno jasan jer to nije ono sto meni treba i s time se to nemoze napravit.

Prvo: Naslov teme bi ti trebao biti "Kako backupirat kontakte", "Tipkovnica ne radi - Kako spasiti kontakte" i n mogućnosti. Ne da mi se nabrajati. U samoj temi navedeš razlog zašto ti se to događa. Što se tiče pravila, jasno je da su te upućivali konstantno jer si postavio pitanje koje je prošlo 20 puta na forumu, a ti iako si pročitao sva pravila, nisi okinuo search, nego si možda zadnje dvije stranice u podforumu pregledao da li postoji što slično.
    Dobro naslov teme je mogao biti opsirniji i sadrzavat sve pojmove. Ali sam smatrao da je bolje napisa da mi neradi tipkovnica iz razloga sto ce onda ljudi koji su imali slicni problem otvorit moju temu i procitat.
    Al zar nije bolje da moderator preimenuje naslov moje teme nego da mi zakljucava temu? I onda ja moram pravit novu temu s istim tekstom, a drugim nazivom sve dokle ne pogodim naslov?

Dakle, problem je što nisi dobro pretražio forum.
    Forum sam pretražio. Jedino sto sam nasa je savjet od jednog korisniga da ga bacim u zid. (Proba sam i to, ali nece da proradi )
    Pa cu ti se evo za par min javit onda na PM kao sto odispod kazes.

= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Moja preporuka, odustani dok jos mozes.
    Ovako ces se njima zamjerit, kao recimo ja, i onda ce ti svaki post brisat u podforumu na kojem imaju ovlasti.
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    No, oni opcenito ne vole prigovaranje, pa odustani dok mozes
    Ma jucer sam bia cili zivcan jer mi nikako nije htjelo proradit i onda mi se ovo dogodi. Da mi nije bia los dan nebi se bunia.
    Ali koliko vidim po SE podforumu ima dosta nepotrebnih zakljucavanja. U 80% slucajeva kada sam imao neki problem teme s mojim istim problemom su zakljucane jer je to vec negdje odgovoreno. A za nac taj odgovor se moras mucit trazit i onda se stalno taj problem ponavlja...

--------------------------------------------------------------------------------------

Na kraju mi se cini da cu danas uzet mobitel i prepisat na papir sve brojeve i unit u drugi mobitel. Jer izgleda da je lakse izgubit 2-3 sata prepisivajucu brojeve nego doc ovdje do savjeta...

<edit>
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Sto se zalbi tice u pravilima foruma jasno pise da je forum koji je namjenjen zalbama bas ovaj gdje je tema trenutno:

http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=66

Samo to sto tvrdis u postu iznad:

...upucuje me na to da pravila usprkos svojim tvrdnjama nisi procitao, jer u njima stoji sljedece:

9) Primjedbe na rad moderatora upućuju se isključivo u forumu:

...koji služi kao forum za tehnička pitanja. Primjedbe moraju sadržavati opis na što se, u kojem forumu (dakle, kojim moderatorima) odnosno temi upućuje kritika. Nakon toga se pokreće rasprava i dogovor s moderatorima i administratorima o tom slučaju i daljnjim akcijama u sličnim slučajevima. U svim ostalim forumima strogo je zabranjeno raspravljati o radu moderatora, njihovim mogućim propustima ili neprimjerenom ponašanju. Prekršaj ovog pravila povlači udaljavanje člana s foruma.
    Pored svega navedenoga, moderator se potrudio da prije zatvaranja teme da sasvim razuman odgovor, koji te upucuje na sadrzaj koji vec postoji na forumu, a koji bi trebao rijesiti problem koji imas. Ako njegov savjet doista ne rijesava tvoj problem, onda potrazi temu sa navedenom tematikom i u njoj detaljnije opisi sto te muci ili zasto kod tebe navedeni savjet ne koristi, i vjerujem da ces dobiti prikladan savjet ili prijedlog kako da rijesis svoj problem...
    Da ali prilikom ulazka u taj podforum stoje drugi podforum koji kaže:
    Forum za odabir i smjene moderatora na forumu. Prijave, prijedlozi i rasprave o moderatorima za pojedine forume

Sto bi znacilo ne u ovaj podforum nego u taj da postavim pitanje. Ili onda treba to izbrisat iz opisa tog foruma jer taj forum tome ne sluzi...
    Zadnji uredio frunc : 27-01-2011 u 10:41 Razlog: Nadopuna na novi post

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frunc Pregledaj post

Da ali prilikom ulazka u taj podforum stoje drugi podforum koji kaže:
    Forum za odabir i smjene moderatora na forumu. Prijave, prijedlozi i rasprave o moderatorima za pojedine forume

Sto bi znacilo ne u ovaj podforum nego u taj da postavim pitanje. Ili onda treba to izbrisat iz opisa tog foruma jer taj forum tome ne sluzi...
    Slazem se s tobom...ispraviti cemo opis podforuma "Moderatori".

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smatram da je tipkovnica veci problem zasto se nemoze pribacit i da po meni je problem vise hardvera nego softvera.
    Ako sam dobro shvatio, tebe primarno zanima kako spasiti podatke (konkretno kontakte). Cinjenica da te to zanima zato sto ti tipkovnica ne radi je sporedna i zapravo nebitna.

Al zar nije bolje da moderator preimenuje naslov moje teme nego da mi zakljucava temu? I onda ja moram pravit novu temu s istim tekstom, a drugim nazivom sve dokle ne pogodim naslov?
    E vidis, krivo. Da je problem bio samo naslov, to bih odmah ispravio i gotovo. Poanta je da otvaranje nove teme uopce nije bilo potrebno. Da si otvorio jos 100 novih tema, svaku sa drugim naslovom a sve da se ticu tog istog problema, i opet bi bile sve zatvorene.

Mene samo zanima, jesi li uopce isprobao to sto sam ti tamo napisao? Jer ja sam si evo dao truda pa jesam, i meni radi tocno kako sam ti tamo rekao.
    A da ti nesto nije bilo jasno, mogao si me slobodno kontaktirati na PM pa bi ti objasnio (ne bi bio ni prvi ni zadnji takav), i dosad bi vjerojatno vec imao svoje kontakte sigurno spremljene na komp, pa odande kud god te volja (na stari mob ili sto vec). Reci sto hoces, ali to mi se svakako cini jednostavnije i brze, te trud ulozen bolje nego u otvaranje dvije dodatne teme i pokretanje rasprava...

Zatvorena tema

Slične teme

1. Primjedba na moderatora - xlr
    By FatalERROR in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 24-02-2008, 23:43
  2. Primjedba na rad moderatora.
    By sonyck in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 63
    Posljednji post: 16-12-2007, 23:26
  3. LG-primjedba na rad moderatora vol.2
    By sonyck in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi