ovako..mislim si uzet lg optimus 7...sad me zanima dal se isplati dat tolike novce za taj mobitel??...jer neznam da li ce mi se isplatiti...znaci muzika slike i te stvari se nemogu preko kompjutera prebacit na taj mobitel??...unaprijed zahvaljujem
ovako..mislim si uzet lg optimus 7...sad me zanima dal se isplati dat tolike novce za taj mobitel??...jer neznam da li ce mi se isplatiti...znaci muzika slike i te stvari se nemogu preko kompjutera prebacit na taj mobitel??...unaprijed zahvaljujem
Ovisi koliko novaca moraš dati odnosno koliko novaca za tebe predstavlja kategoriju "tolike novce". Ovo je ionako vrlo subjektivna kategorija i nije moguće dati odgovor npr. 100 kn je granica do koje se isplati kupiti ovaj telefon, a preko toga se ne isplati.
Postoji računica isplativosti u smislu da nakon XY mjeseci želiš prodati taj telefon i što je manje moguće izgubiti na njemu. Ova računica opet ovisi o tome koliko si dao za njega, ali u ovoj kategoriji su iPhonei definitivno najbolja opcija. Prodaju se za dan ili dva i cijena na crnom trzištu im je odlična (za prodavatelja).
Ako gledaš po karakteristikama, Optimus 7 kao i ostali wp7 uređaji ima vrlo dobre ako ne i odlične specifikacije. Minimum je 1ghz procesor, 256 mb rama (LG ima 512), 5 mpx fotoaparat, itd. Ovo je u razini trenutno najjačih telefona na tržištu, znači neće u neko skoro vrijeme postati zastarijelo.
Muzika, slike i te stvari se itekako MOGU prebaciti na mobitel preko kompjutera. Možda sam krivo nešto shvatio, ali ne vidim odakle si došao do zaključka da se to ne može. Potreban je zune software, koji je meni osobno puno bolji od itunesa. Moguće da se jednostavno moj mozak ne može uključit u itunes način razmišljanja, ali meni je zune po svemu logičniji, intuitivniji i općenito mi ima više smisla nego itunes. Rekavši ovo gore, nikako ne mislim da je zune software bez mane i pogreške...
Bookmarks