Evo me sa nekim informacijama nakon 1 tjedna koristenja.
Ne bi se složio da je telefon "za ništa" zbog wp7 os-a. Wp7 je izrazito mlad sustav, i da neke stvari je trebalo u njega ubaciti odmah, ali gledajući cijelokupnu sliku meni sustav sam po sebi nije los. Vrlo je jednostavan, vrijeme koje je potrebno da se nauci neka funkcija je relativno kratko, tako da nemam neke primjedbe.
Ponuda aplikacija je (uzimajući u obzir androide i iphone) vrlo skromna, ali nije da ih nema. Ono što sam do sada htio instalirati (a to je relativno osnovni set aplikacija) je postojalo. Problem je što još uvijek ne postoji voice-guided navigation app, pa se nadam da će to brzo doći (navodno se čak može navigon staviti sa kartama od iphone-a, ali to još uvijek nije to). Inače, kad sam kod GPS-a, ovo je telefon koji je najtočnije od svih mojih dosadašnjih telefona locirao moju poziciju. Jucer sam malo se igrao s tim preko bing mapsa, i preciznost je na razini raketnog navođenja.
Kvaliteta zvuka u slusalici je 5, ali zvučnik je za 3 do 4, srećom često koristim bluetooth slusalicu, tako da tu nema neke razlike za mene.
Tipkovnica je izvrsna. U razini iphonove, dakle jedna od najboljih koje sam koristio i dosta bolja od android tipkovnica. Ovo vjerojatno ima veze i s ekranom, odnosno kvalitetom odziva, ali svejedno mi se tipkovnica na androidu uvijek činila nešto lošijom od iphonea i sad wp7. Inače, jedna od stvari koje me smetaju je search tipka, ali ne zbog nje same, nego zato jer je povezana s bingom. Sumnjam da ce se to dati u neko skorije vrijeme promjeniti, ali uvijek ostaju xda-developersi.
Uprzo možda još nešto napišem.

Odgovori uz citat

Bookmarks