Baterija jel bolja mozda?
Ima li jos laga kod swypea?
Stavih je i ja, ali nisam primjetio neke razlike osim da lsmagic više ne radi.
Baterija jel bolja mozda?
Ima li jos laga kod swypea?
meni se neki dan N9 pogubila malo, odjednom nestale sve slike, videa, pjesme, ništa ne čita, a kad je spojim na računalo izbaci mi njenu ikonicu i pokraj (1kb) da ima, kad to otvorim mogu sve slike vidjeti i sve, al mobitel ništa ne čita...također sam mu sinoć uradio update software-a na novu verziju, nisam baš impresioniran novim softwareom, također problem sa čitanjem slika se nije popravio i još novi software koliko sam skužio nema opciju da stavim neku sliku na pozadinu da stoji kroz sve screenove...... jel netko zna riješenja problema???
skini si program home screen settings, s njim možeš dodati pozadinu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
to sam rijesio...u biti to s pozadinom mi je bio najmanji problem...jel netko zna kako cu rijesiti ovaj problem sa ne citanjem slika...tj...moze.li se ovaj sustav nekako resetirati kao npr. reinstalacija windowsa..da dobijem potpuno cist sustav...jer mi sad malo i zastaje mobitel...
settings -> reset
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
znam za to al mislim da mi taj reset nece pomoci, samo ce mi resetirati postavke
tako je..ima restore settings i clear device.... onda cu probati ovaj drugi, nadam se da ce ga kompletno ocistit i rijesit problem sa slikama...
EDIT: Riješeni svi problemi nakon reseta, al sam skužio da mi nakon update na novu verziju harmattan-a baterija kraće traje....
i još me zanima kako izgasiti senzor za svijetlo da ne mjenja svjetlinu automatski....znam sav postupak jer sam već to radio kad sam tek nabavio mobitel, al se ne mogu sjetiti kako se u xterminalu potvrđuje tj. sejvaju promjene...
Zadnji uredio nitkox : 27-09-2012 u 22:06
Bookmarks