Nedavno (u subotu) sam uspio nabavit iPhone 4, i to čak u Tmobileu za vrijeme akcije, lucky me. Jailbreakan je na 4.2.1, tethered, ali šta sad. I baterija se grozno ponaša, bez da radim apsolutno išta, sa svim poisključenim, Locations, Push, Cellular data nestaje 5-6% u sat vremena. Dakle da ne radim apsolutno ništa, nego mi stoji sa strane pitanje je bi li izdržao jedan cijeli dan bez punjenja. Nije bilo ništa pretjeranog na njemu sa Cydie (samo appsync). Nakon te katastrofe sam ga vratio na tvorničke postavke i drži dva dana s praktički non-stop korištenjem i wi-fi jem uključenim i tek je na pola prazan. Isto tako, dok je bio jailbreakan sam osjetio prilično zagrijavanje kod intenzivnijih igrica, a nakon nekog vremena i trzanje iako sam redovno ubijao background procese. Nešto malo sam čitao po netu i poprilično ljudi ima iste simptome kao ja, a nisam baš vidio ikoga da je rekao kako mu nema velikog utjecaja jailbreak na bateriju. Tako da, da li ima netko sa četvorkom na 4.2.1 u sličnoj situaciji? I naravno da ne očekujem iste performanse na jailbreakanom i tvorničkom, ali ovdje se radi o više nego dvostruko manjem trajanjnu baterije.

Odgovori uz citat
Bookmarks