3GS 8gb, 4.2.1, non JB, konstantno se vrti oko ovih brojki = 6 sati usage i 24 sata standby.
(3 sata wifi surfanje, 1 sat igranja, 1 sat mailovi/store, 1 sat iPod)
Slušanjem iPoda na slušalicama iPhonea računa se usage. Tako da ako slušaš mp3ce 1h past će ti cca 3% baterija a usage će ti pisat 1h, tako da je onda moguće nabacit i 20h usage i 48h standbye. Ovdje pričamo o "pravom" usage time-u: igre, surfanje, mail, push, brightness, 3G, Wifi , video.
Tako da ovo gore što je napisao je moguće...i normalno
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
3GS 8gb, 4.2.1, non JB, konstantno se vrti oko ovih brojki = 6 sati usage i 24 sata standby.
(3 sata wifi surfanje, 1 sat igranja, 1 sat mailovi/store, 1 sat iPod)
Meni nejailbreakan i4 izdrži oko 6 sati upotrebe, nekoliko puta je kzdržao samo 3,5 sati, a nekad 10 h. Ovisi što se radi.
U pravilu ga punim svaki dan. Pod kraj dana imam oko 30-40% baterije, tako da ne bi izdržao cijeli idući dan.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
evo znaci imam 3gs 4.0.1 (jailbreakme.com) i stavio sam ga u airplane mode, pogasio sve u backgroundu....i sa 95% se spustio na 94%
Sinoć oko jedan sam legao bila je na 51%,jutros na 6 kad mi alarm zvonio ravno 50%. 4.2.1,jb,ugasen wifi i 3G. Očito mi različito troši jer neki dan je vise palo preko noci
update
internet,razgovora nesto i NFS(igrica) . sa tim da je vecinom surfano bez 3G..
Uploaded with ImageShack.us
Gledajuci ovo moje "stanje" na 3GS i 4 slicno traju baterije
![]()
iPhone 5s 16 GB
al vidim da je tebi wifi upaljen a meni nije bio tako da sam ja i dalje uvjeren da na tvome duze traje baterija. zna se ona meni i puno prije ispraznit makar je ovo jedno od duzih trajanja. posto imam kucni i auto punjac pa mogu punit na brodu i na suhom nije mi toliko velik "minus" baterija![]()
Ovi screenshootovi su besmisleni jer razgovor od 1h skine cca 5% baterije, mp3ce skinu cca 3% a igranje 3D igre 1h skine 30tak %.
Mjerite u minutama sto koliko cega radite i stavite tu popis radnji jer ovako je to sve relativno.
Meni na surfanje netom, igranje igrica, pingchat baterija je usage oko 4h uglavnom, standbye +20h...
Ak slusam mp3 ili puno pricam onda se usage popne na preko 5h i sl
Preko noci baterija padne cca do 5%
Pozz![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Trazio sam neki program koji to mjeri sto koliko koristis, ali ne postoji. Ima samo koliko ti je ostalo
iPhone 5s 16 GB
zasto je meni usage i standby uvijek isti, kao i call time...
zato sto vjerovatno imas neki program u pozadini (neki messenger ili neki za pozive koji koristi push)
iPhone 5s 16 GB
Iskljuceno je sve u pozadini i iskljucen je push, to mi je od prije stalno tako
A baterija normalno traje? Ako da onda je valjda neka greska u FW. Probaj restore ako te bas smeta
iPhone 5s 16 GB
Restartaj mob, pa pogledaj kak ce reagirat, slicno je i meni bilo, nakon restarta radilo je normalno.
Baterija uzasno traje...i prije je tako pokazivalo pa se baterika nije ovako puno trosila...zato sam i htio da mi tocno pise koliko traje u standbyu i koristenje...
Nasao sam di je problem bio, maknuo sam onaj disable edge profil jer to sad mogu i preko sb settingsa iskljucivat i pocelo mi brojat normalno
danas pola dana opet sve broji, nakon pola dana opet se u normali s tim brojacem...mislim ne smeta mi, ali mislim da bi puno vise trosi bateriju nego sto bi trebao
evo ovo mi je rekord
da odmah odgovorim Symbeq-u nisam tocno mjerio koliko je sta koristeno jer me i ovako dosta veseli
pozivi,internet,igrice(al djecije ne 3d) i jedno cca 150 slika jer je mali skuzio kako slikat sam sebe pa je udarao vjerovatno cijelo popodne
Uploaded with ImageShack.us
pa meni uvik izdrzi 7 sati...jedan put je ima 10 sati usage i 2 dana i 10 sati stand by ali vise neće toko izdrzi...većinom mi izdrzi nekih 8 sati upotrebe i dan ipo stand by
a je*i ga neko sexa 20-30 min neko vrisne za par minuta
meni je ovo mislim prvi put da tako dugo traje inace(dok sam na poslu) puno brze ode
http://imageshack.us/photo/my-images/715/photov.png/
Eto moj usage, na 50% je trenutno, gp_rc6 je do sad bio gore, a sad ide 6.1 pa sam zato slika jer ce mi pisat da sam ga u medjuvremenu punija pa nema smisla.
Tako mi uvijek otprilike, 6-7 sati usage i ~2 dana standby.
Moram priznati da mi se odkad imam 4.2.1 baterija popravila za 50%, zadnja 2 mj nisam nikad mogo potjerat preko 4.5 h korištenja.
3G non stop upaljen, jedno 45min razgovora, 30ak poruka dnevno, nešto surfanja, nešto igrica, ne mogu reć da sam nezadovoljan
![]()
Preporučujem da za punjenje baterije koristite App Store aplikaciju System, a za killanje procesa cydinu SBSSettings nećete ostati ravnodušni nakon poboljšanja u dužini trajanja baterije.![]()
Samo da pitam, znam da sam vidio negdje topic/post, ali ga nemogu naci preko searcha, naime radi se o bateriji na iphonu 3G(8gb) od frenda. Stavio sam mu gore iOS 4.2.1 (iako, sad vidim da nisam trebao jer nije posebno bolji od 3.1.3, a dosta mi se cini sporiji) (a i nikako nisam mogao uci u DFU mod da ga JBam sa GP. No dobro, to je druga prica.), i desava se da kad mob skine s punjaca da traje baterija par min, i onda se mob ugasi i trazi punjenje. E sad, znam da sam negdje vidio na forumu i razlog/rijesenje zasto se to desava, pa ako netko ima link, bio bih zahvalan kad bi mi tu stavio, jer on se bas ne razumi u mobove pa mi sad vice "razbijo si mi mobitel"![]()
Bookmarks