Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 53 od 53
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andrea
    gle ak je meni dobar, a ja stvarno volim kvalitetne i lijepe stvari, onda mi je baš čudno kad netko ovak kenja po mobu. plastika? a od čega su inače maske mobitela? od čelika? ili hoćeš pozlaćeni mob s cirkonima?
    mobitel je ok, u svakom slučaju bolji video zapis od nokie 6220 a i fotkanje.
    zvuk je dobar, melodije su malo bananko, ali mi je frend preko bluetootha prebacio masu toga. samo je bed kaj nema mp3, i ispalo mi je sa strane ono za pojačavanje zvuka, s obzirom da sam imala burnu noć. to neznam hoće mi priznat pod garancijom. kaj vi mislite?
    e da i strgala sam se u petak u aq, upalim bluetooth sebi i frendu, i pokušavam mu nekaj prebacit, i na kraju prebacim sasvim drugom čovjeku, uglavnom našla sam 10 drugih mobača oko sebe, jedino njega kaj sam tražila nisam našla. ne kužim zakaj.

isto tako često mi se zna dogodit da mi piše da ne mogu primit ili poslat mms jer je premalo memorije, i da obrišem mms poruku. to mi jedino ide na živček.
    ovo ispadanje tipki je zanimljiv problem koji nije rijesen ocito sa serije 55 gdje su lagano ispadale..

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    93.768
    Nivo
    74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..."andrea",za premalo memorije ti je očito kriv sw,jer je mob još podosta bugovit,ali to će biti najvjerojatnije ispravljeno...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2003
    Bodovi
    15.594
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.594, Nivo: 30
    Bodovi: 15.594, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andrea
    gle ak je meni dobar, a ja stvarno volim kvalitetne i lijepe stvari, onda mi je baš čudno kad netko ovak kenja po mobu. plastika? a od čega su inače maske mobitela? od čelika? ili hoćeš pozlaćeni mob s cirkonima?
    mobitel je ok, u svakom slučaju bolji video zapis od nokie 6220 a i fotkanje.
    zvuk je dobar, melodije su malo bananko, ali mi je frend preko bluetootha prebacio masu toga. samo je bed kaj nema mp3, i ispalo mi je sa strane ono za pojačavanje zvuka, s obzirom da sam imala burnu noć. to neznam hoće mi priznat pod garancijom. kaj vi mislite?
    e da i strgala sam se u petak u aq, upalim bluetooth sebi i frendu, i pokušavam mu nekaj prebacit, i na kraju prebacim sasvim drugom čovjeku, uglavnom našla sam 10 drugih mobača oko sebe, jedino njega kaj sam tražila nisam našla. ne kužim zakaj.

isto tako često mi se zna dogodit da mi piše da ne mogu primit ili poslat mms jer je premalo memorije, i da obrišem mms poruku. to mi jedino ide na živček.
    sad je to stvar ukusa...ali s65 nije onaj "mali" telefon ugodne plastike dobrog kristalno čistog ekrana i malene tipkovnice,i dosta funkcija...što ja očekujem od telefona te cijene...a ovo za BT...sigurno se radilo o "toothingu"(kak se već piše?)
    Treći Put...više sreće četvrti put ;)
    Drugi put
    Prvi Put

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Video na v525 (ex. Obrisane melodije sa moba)
    By sirius in forum Općenito
    Odgovora: 41
    Posljednji post: 20-05-2006, 19:03
  2. Nadogradnja moba
    By OuttaControl in forum Nokia
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 10-04-2005, 00:04
  3. Kreiranje flex-a sa moba
    By jdabic1 in forum Motorola
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 23-03-2005, 14:35
  4. progrma za filmiće s moba