Evo imao sam i ja sreću od frendice (kojoj sam preporučio taj mob) malo jučer da se poigram kratko
Za početak su me oduševili dizajn i kvaliteta uređaja. Ništa ne škripi a djeluje dosta izdržljivo. Po veličini ono taman ali baš taman kako treba!
Frendica hvali i izdržljivost baterije na 2-3 dana što je pohvalno pošto tek nov uređaj a puno se petlja po njemu. Fotke što sam radio na mobu izgledaju vrhunski... Pokrenuo sam igru Let's Golf koja je u njemu i malo zaigrao ali kada sam izlazio iz aplikacije se restartao sam od sebe pa mu je trebalo nekih minutu i po - dvije da se sustav ponovo podigne što me malo iziritiralo pa se nadam da nije kod svih androida toliko čekanja jer na wp7 mi treba nekih 15 sekundi maximalno!
Inaće samo sučelje mi se sviđa, ali imam dojam da bi moglo biti i malo brže (jer na wp7 sve leti ko metak a ipak su nekako istog hardvera).
Sve u svemu pravi vivaz 2 i izgledom primamljiv tako da ako s vremenom padne cijena i neka veća ponuda definitivno best buy! Ni HDMI nije za zanemariti.