Jebote ja sam se tresao dok sam ga vidio kako je padao, srećom veličina njegovih muda su ga usporila pa je sve sretno završilo![]()
Upravo gledao Felixov skok, nevjerovatno...![]()
Україна
Jebote ja sam se tresao dok sam ga vidio kako je padao, srećom veličina njegovih muda su ga usporila pa je sve sretno završilo![]()
fak, bio sam na ćevapima..
One day, sky went blue...
Bilo je zanimljivo, ali ja ipak čekam i najavljeni NatGeo dokumentarac.![]()
Zadnji uredio ravilov : 14-10-2012 u 22:28
Jedna prigodna
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Trebam mišljenje, vi kaj se razmete u to.
Pala mi na pamet ideja (glupa ili ne, vi procijenite).
Nekak u radni stol ugradit LED lampice. Onak, jedino da lijepo izgleda. Ili na rub ih postavljat da mi svijetli u tipkovnicu.
U glavi mi je sve to nekak lijepo i krasno, al ne znam isplati li se, je li uopće dobro bušit il delat nekaj po stolu...![]()
One day, sky went blue...
Ne ciljam na estetiku, ali napravit ću si nešto slično kada ispilim stol. LED trakica ispod ploče za monitor, lagana difuzna rasvjeta za tipkanje u mraku, ništa preblještavo. Potenciometar i prekidač za on/off, veselje. Nemaš šta bušiti, led trakicu kupiš na ebayu i to je to. Zalijepiš selotejpom
Primjer te ploče o kojoj pričam:
http://behance.vo.llnwd.net/profiles...d66d6a5601.jpg
Mislio sam i o ambientalnoj rasvjeti iza monitora, ali to ću srediti jednom lampom i paus papirom![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mas pater, uz svu tehniku svijeta, još nije zmišljena mašina koja bu vrtila fejzbuk bez trzanja![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Well well, look what the cat dragged in![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pregledavam sadrzaj foruma ...
@TArtis,
A ti si bogme dobrano zaspamao forum... Upravo sam potrošio preko pola sata čisteći tvoje postove. Jel planiraš ostaviti traga baš u svakoj temi na koju naletiš? Ajde ohladi malo. Ovo je tehnički forum a ne chat ili forum.hr pa da svatko drobi što mu trenutno padne na pamet. Znam da si novi, zato prvo prouči malo forum, strukturu i način komuniciranja.
Zadnji uredio ravilov : 18-10-2012 u 19:47
Jel se meni to cini ili netko fakat DDosa youtube?
Nekad otvori, a nekad ne.
Http/1.1 Service Unavailable
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pozdrav, evo vratio sam se nakon dugo vremena iako i nisam nesto aktivan svo ovo vrijeme odkad posjedujem acc ovdje.. Vjerovatno se ne sjecate uopce da postojim![]()
Uglavnom, vidim da su se promjene dogodile na forumu i moram priznati da sam ugodno iznenaden..Svaka cast...
way to go!!!
In Jack Daniel's veritas
je, tu ti je sve naopačke
meh..idem eventualno vjerovatno probati zaspati
Zanimljivo kak je Vert napisao u 00:11, a kod mene je na kompu trenutno 00:07
EDIT: Izgleda da se sat na forumu zdrmao
http://www.jamwithchrome.com/
Uvijek sam nakon ponoći u krevetu ali radi ovog sam još uvijek budan![]()
Smradovi, kae, nema ni žive duše ovđe![]()
Bookmarks