Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 108

Threaded View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    Nokia C 7
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vedranvex Pregledaj post
    evo jučer sam postao ponosni vlasnik c7 i jako samo iznenađen kako je dobar telefon, kolko sam god čitao kako nevalja i symbian kako nevalja meni je mobitel super, odmah sve pokopčao i podesio, izrada mi je dolična, ekran super i nema grešaka, jedino mi je mali problem pisanje smsova jer sam prije imao E71
    sve u svemu sam jako jako zadovoljan i ponosan
    imam samo jedno pitanje, stalno mi se spaja na kučni wlan, a podesio sam u postavkama da me zapita kad se hoće spojiti... pa sad neznam kako da to rješim :/
    Dobro si kupio odličan telefon , meni radi ko grom .....ovo sa wlan-om ti je najbolje staviti widget za wlan na homescreen i onda izabereš "wlan scanning off" kad si vani a doma kad dođeš samo upališ wlan i nek ti sve prek toga ide, bar je meni tak najbolje, imaš i opciju da jednom lagano takneš kod baterije i odmah ti iskoči alarm-i connectivitiy pa moš i tamo regulirati....p.s.skini si kaspersky mobile security preko ovi store a na trial 30 dana i moš trial BESPLATNO obnavljat svakih 30 dana!!!! sretno sa C7 odličan mob...

= Citat = Izvorno postao blebla Pregledaj post
    moj pozitivan dojam je da sam danas na servisu dobil treci mob, nadam se da je ovo zadnji... uglavnom, to su bile prijasnje serije koje su imale gresku, mobovi koji su sad u ducanima su "popravljeni" i nebi trebalo biti problema... osim toga kaj mi je mob bil 2mj. na servisima i uz nadu da je sad sve ok, mob je meni inace super, nemam nekih zamjerki zasad...

ako neko ima problema s mobom da se cesto resetira ili da se nece upaliti, nosite u mobis i odma napomenite da zelite novi uredaj, tocnije, novu maticnu, jer budete isli barem dvaput u servis...

btw. jel vama radi breathing light na PR1.1 kad je mob zakljucan i ukljucen je sat? nije to radilo na PR1?
    istina, i moj prvi mob je bil stara serija, gasil se itd, zamjenili ga u vip u za jedan iz nove seriječak su to sam priznali i sad radi ko grom baš prejeben mob.
    Zadnji uredio domy_os : 03-03-2011 u 21:00 Razlog: spajanje postova

Slične teme

1. [HTC HD7] Iskustva,testovi,fotografije
    By beetleman in forum HTC
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 14-08-2013, 11:32
  2. [N8] testovi, iskustva, recenzije, preview
    By beetleman in forum Symbian^3
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 04-01-2011, 20:17
  3. Sonim XP1 testovi, recenzije, dojmovi
    By beetleman in forum Ostali proizvođači