Izvorno postao
decko39
Evo me ljudi natrag,kao što sam rekao da ću vam reći što je bilo sa mojom nokijom c7.Zvao sam sam u nokijin servis u Zagrebu da ih pitam da li je moja nokija popravljena i što je bilo u pitanju.Nokija je popravljena,u stvari nije bilo kvara na samom mobitelu i nije bilo do antene kako su mislili već je u pitanju bila softverska greška,kako su mi rekli da je trebalo samo podesiti postavke u samom mobitelu a to se ne može uraditi nikako drugačije nego samo u servisu i kažu da sad ne bi trebalo biti problema sa radom mobitela.Mobitel mi je bio na popravku od 11.01.2011 do 21.01.2011,u ponedjeljak bi trebao doći u vip gdje sam ga kupio.Znači da je bio 10 dana na servisu kako su mi i rekli u vipu.I moj mobitel je proizveden u Mađarskoj nadam se da nije ništa manje kvalitetan nego da je proizveden u Finskoj ili Njemačkoj.Ono malo što sam ga koristio mi se dopao,aplikacije se brzo odvijaju,stranice brzo očitavaju,jedino se nisam još navikao na virtualnu tipkovnicu kod pisanja poruka ili slanja e-maila,mislim da treba malo prakse za rad sa njom.Toliko od mene za sada.
Bookmarks