Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 108

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo me ljudi natrag,kao što sam rekao da ću vam reći što je bilo sa mojom nokijom c7.Zvao sam sam u nokijin servis u Zagrebu da ih pitam da li je moja nokija popravljena i što je bilo u pitanju.Nokija je popravljena,u stvari nije bilo kvara na samom mobitelu i nije bilo do antene kako su mislili već je u pitanju bila softverska greška,kako su mi rekli da je trebalo samo podesiti postavke u samom mobitelu a to se ne može uraditi nikako drugačije nego samo u servisu i kažu da sad ne bi trebalo biti problema sa radom mobitela.Mobitel mi je bio na popravku od 11.01.2011 do 21.01.2011,u ponedjeljak bi trebao doći u vip gdje sam ga kupio.Znači da je bio 10 dana na servisu kako su mi i rekli u vipu.I moj mobitel je proizveden u Mađarskoj nadam se da nije ništa manje kvalitetan nego da je proizveden u Finskoj ili Njemačkoj.Ono malo što sam ga koristio mi se dopao,aplikacije se brzo odvijaju,stranice brzo očitavaju,jedino se nisam još navikao na virtualnu tipkovnicu kod pisanja poruka ili slanja e-maila,mislim da treba malo prakse za rad sa njom.Toliko od mene za sada.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao decko39 Pregledaj post
    Evo me ljudi natrag,kao što sam rekao da ću vam reći što je bilo sa mojom nokijom c7.Zvao sam sam u nokijin servis u Zagrebu da ih pitam da li je moja nokija popravljena i što je bilo u pitanju.Nokija je popravljena,u stvari nije bilo kvara na samom mobitelu i nije bilo do antene kako su mislili već je u pitanju bila softverska greška,kako su mi rekli da je trebalo samo podesiti postavke u samom mobitelu a to se ne može uraditi nikako drugačije nego samo u servisu i kažu da sad ne bi trebalo biti problema sa radom mobitela.Mobitel mi je bio na popravku od 11.01.2011 do 21.01.2011,u ponedjeljak bi trebao doći u vip gdje sam ga kupio.Znači da je bio 10 dana na servisu kako su mi i rekli u vipu.I moj mobitel je proizveden u Mađarskoj nadam se da nije ništa manje kvalitetan nego da je proizveden u Finskoj ili Njemačkoj.Ono malo što sam ga koristio mi se dopao,aplikacije se brzo odvijaju,stranice brzo očitavaju,jedino se nisam još navikao na virtualnu tipkovnicu kod pisanja poruka ili slanja e-maila,mislim da treba malo prakse za rad sa njom.Toliko od mene za sada.
    ovo podesavanje softverskih postavki samo u servisu mi je malo mutno, jer bi onda svi imali takav problem (mozda i imaju ), ali glavno je to da su ga popravili i dao Bog da se vise ne kvari... ja budem ipak do svog dosel vec sutra i nadam se da mob vise nece biti ni blizu servisa u sljedecih par godina...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [HTC HD7] Iskustva,testovi,fotografije
    By beetleman in forum HTC
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 14-08-2013, 11:32
  2. [N8] testovi, iskustva, recenzije, preview
    By beetleman in forum Symbian^3
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 04-01-2011, 20:17
  3. Sonim XP1 testovi, recenzije, dojmovi
    By beetleman in forum Ostali proizvođači