Naime, kupio sam dotični model ali u Vipu i imam probleme sa gubljenjem signala i mreženog operatera.Jednostavno mi nestane signal i operater,poruke nisam mogao poslati,krenulo bi slanje ali bi poruka stala i ostala kao ne poslana,nisam mogao ni na internet se povezati a sve zbog nestanka signala.Zvao sam nokijinu podršku gdje mi je rečeno da zamjenim sim karticu ako je stara više od dvije godine,to sam napravio i opet isto,zatim su mi rekli da napravim reinstalaciju softvera da se vrate tvorničke postavke ,uradio i opet isto,u vipu mi rekli da ako imam u postavkma povezivanja rad na dvije frekvencije GSM i 3G,postavim na GSM,ni to nije pomoglo.Tako da sam ga odnio u vip a oni ga poslali u servis na reklamaciju,po pričanju u pitanju bi bila antena i zato se gubi jačina signala i puca veza,i još su mi rekli da moram čekati 10-15 dana na popravak,tako da sad čekam i jedva čekam da vidim što će reći što je bilo.Nadam se da nije ništa strašno,javim vam kad dobijem natrag mobitel sa poravka što je bilo.

Odgovori uz citat

Bookmarks