Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 108

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naime, kupio sam dotični model ali u Vipu i imam probleme sa gubljenjem signala i mreženog operatera.Jednostavno mi nestane signal i operater,poruke nisam mogao poslati,krenulo bi slanje ali bi poruka stala i ostala kao ne poslana,nisam mogao ni na internet se povezati a sve zbog nestanka signala.Zvao sam nokijinu podršku gdje mi je rečeno da zamjenim sim karticu ako je stara više od dvije godine,to sam napravio i opet isto,zatim su mi rekli da napravim reinstalaciju softvera da se vrate tvorničke postavke ,uradio i opet isto,u vipu mi rekli da ako imam u postavkma povezivanja rad na dvije frekvencije GSM i 3G,postavim na GSM,ni to nije pomoglo.Tako da sam ga odnio u vip a oni ga poslali u servis na reklamaciju,po pričanju u pitanju bi bila antena i zato se gubi jačina signala i puca veza,i još su mi rekli da moram čekati 10-15 dana na popravak,tako da sad čekam i jedva čekam da vidim što će reći što je bilo.Nadam se da nije ništa strašno,javim vam kad dobijem natrag mobitel sa poravka što je bilo.
    Zadnji uredio domy_os : 20-01-2011 u 21:34 Razlog: prilagodba teksta nakon prebacivanja posta

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [HTC HD7] Iskustva,testovi,fotografije
    By beetleman in forum HTC
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 14-08-2013, 11:32
  2. [N8] testovi, iskustva, recenzije, preview
    By beetleman in forum Symbian^3
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 04-01-2011, 20:17
  3. Sonim XP1 testovi, recenzije, dojmovi
    By beetleman in forum Ostali proizvođači