Bas sam htio reci da ga updateas na Annu, i problemi bi trebali nestati. Meni se moj kupljen u 4 mjesecu ove godine znao trzati, zamrznuti se...no ocekivao sam to pri prvim serijama, pa sam mirno cekao Annu. Stavio sam je i od tada sam se ponovno zaljubio u njega. Symbian Anna mi je softwer koji ima smisla. Brz je, Pouzdan je, izuzetno stabilan ..i sada bas kada sam ga htio opjevati s novim softwerom, baterijom koja drzi i do puna dva dana na konstantnom wifiu, dogodio se kvar i to nakon 5 mjeseci. Ne puni mi bateriju na punjac, vec samo na usb. I kontam si ga sada dati ga na servis i nemati mobitel tjedan dana ili se pomiriti te ga puniti na usb. Iskreno danas nakon 6 mjeseci iskustava smijem reci da sam zadovoljan s mobitelom, jakooo..........Anna je definitivno razlog moje zaljubljenosti. Meni treba internet, dostupnost, brzina web servera, instalirani codeci u njemu zbog otvaranja svih fileova i tu ubija konkurenciju iz prošle godine. Cak i touch za poruke, nenadmasan. Imao sam i Androida, Windowse, BB os i Symbian Anna mi je danas ono naj, naj..jednostavna, prakticna, brza, vizualno savrseno prilagodljiva i pouzdana. Jedino sada taj punjac....
No gdje nema problema, nema ni ljubavi...tako da svi vi s porođajnim mukama nove c7 kada ga napokon dobijete i otkrijete kakav je fully funcional, ce te uvidjeti kakvu ste zapravo pilu ste uzeli. Kakav iphone4, htc etc...Nokia&Anna rulesssssssss kao definitivno.

Odgovori uz citat

Bookmarks