Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 108
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    1.970
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.970, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izgleda da je stigao SW update (v13.016 PR 1.1) za vas koji imate C7 pa ako niste možete provjerit jel još stigao kod vas.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2011
    Mobitel
    Nokia C7
    Operater
    E-plus
    Bodovi
    2.167
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.167, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni pokaziva da ima novi software.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone X
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.957
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.957, Nivo: 29
    Bodovi: 14.957, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gdje to pokazuje ja nemogu naci ili neznam nac.
    hvala

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    1.970
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U Applications folderu imaš aplikaciju SW update ili možeš preko Ovi suita ići na update.

Ali moguće da još nije došao update do svih.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    Nokia C 7
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Kao "vječiti" poklonik Nokie jučer sam napokon kupio C-7 i time zamjenio poprilično star X-press music koji je još uvijek solidno radio (odlična baterija).Tragajuči za svojim prvim smrtphoneom moram priznati da sam proučavao u detalje HTC i Samsunge ali kad sam primio u ruku C-7 odluka je pala -
    Nakon 10 ak sati korištenja nikakvih problema iako moram priznati da se još navikavam na Symbian ali prvi su utisci odlični....
    Uređaj je made in Hugary ali vjerujem da to ne bi trebao biti nikakav problem.Moram priznati da me malo "streslo" kad sam pročitao da su neki modeli več na servisu zbog "softwarea" ali se nadam da se to ne bude i meni dogodilo.Uglavnom zasada uređaj odlično radi iako naravno ima još milijardu opcija za podesiti.Fotke i video isječci su jednom riječju odlični a jedna od najdražih stvari meni osobno na tom aparatu je ona "mikro vibracija" kad se tipka ili ulazi u neku aplikaciju a i ta je funkcija podesiva kao što sam otrkio -... još je odlično kod ovih nokia da je gumb za paljenje na vrhu aparata kao i bočne tipke koje su visoke kvalitete.IMHO odličan aparat, jedino je šteta da uz njnega ne dolazi barem futrola u ionako spartanskom pakiranju.
    p.s. obzirom da mi je Symbian novost, cjenio bih svaki "štos" ili "caku" koji su možda poznati svakom
    tko duže vrijeme koristi taj O.S.

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    2.401
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.401, Nivo: 11
    Bodovi: 2.401, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da se priključim.
    Zanima me kakva je fotografija izblizu, mislim nekakvog pisanog dokumenta na a4 papiru? Nema autofokusa pa me tek tako čisto zanima.

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Rio_72 Pregledaj post
    Da se priključim.
    Zanima me kakva je fotografija izblizu, mislim nekakvog pisanog dokumenta na a4 papiru? Nema autofokusa pa me tek tako čisto zanima.
    Ja sam bas juce na strikovoj C7 probavao malo te fotke izbliza.
    Stavio tiket ispred i slikao,i ono moze se procitati ali je pomalo mutno Dosta znaci taj autofokus,ali kamera i video uopsteno na C7 su super,pa ce ovo covjek i preboliti...

Zaista sam se zagrijao za mobitel. Jedini problem mi je cijena
    Ali i dalje mi nije najjasnije instaliranje crackovanih aplikacija i igara za C7 i opcenito Symbian^3,neko je postavio 2 linka u temi sa aplikacija i igrama za Symbian^3,na jednom je link za skidanje a na drugom objasnjenje kako da se signaju aplikacije... No mislim da bi svima bilo puno lakse,kada bi neko napisao tutorijal na nasem jeziku... Onaj ko je to vec isprobao i kome radi.

Ima dosta stvari koje se placaju a mogu dobro posluziti

Edit: Jel ko instalirao PR 1.1? Mada u updateu nema nikakvih konkretnih poboljsanja,samo nesto za email i sl. sto se u svakodnevnom radu ne primjeti... Ja sam juce probavao sa strikovom C7 preko mobitela naci update ali javlja da nema nista novo
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Datum registracije
    Jan 2011
    Mobitel
    Nokia C7
    Operater
    E-plus
    Bodovi
    2.167
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stevan94 Pregledaj post
    Ja sam bas juce na strikovoj C7 probavao malo te fotke izbliza.
    Stavio tiket ispred i slikao,i ono moze se procitati ali je pomalo mutno Dosta znaci taj autofokus,ali kamera i video uopsteno na C7 su super,pa ce ovo covjek i preboliti...

Zaista sam se zagrijao za mobitel. Jedini problem mi je cijena
    Ali i dalje mi nije najjasnije instaliranje crackovanih aplikacija i igara za C7 i opcenito Symbian^3,neko je postavio 2 linka u temi sa aplikacija i igrama za Symbian^3,na jednom je link za skidanje a na drugom objasnjenje kako da se signaju aplikacije... No mislim da bi svima bilo puno lakse,kada bi neko napisao tutorijal na nasem jeziku... Onaj ko je to vec isprobao i kome radi.

Ima dosta stvari koje se placaju a mogu dobro posluziti

Edit: Jel ko instalirao PR 1.1? Mada u updateu nema nikakvih konkretnih poboljsanja,samo nesto za email i sl. sto se u svakodnevnom radu ne primjeti... Ja sam juce probavao sa strikovom C7 preko mobitela naci update ali javlja da nema nista novo

Ja imam euro2 verziju i pokaziva mi da ima update PR 1.1 ali pošto sam stavio hrvatski jezik sa Phoenix čekam kad će na Phoenix doći taj update.
    Ovi koji su u njemačkoj instalirali taj update kažu da baterija duže traje, da je mobitel stabilniji i da je oznaka za WLAN modificirana.
    Znači nema nekih radikalni promjena, radi se uglavnom o stabilizaciji sistema.
    Na proljeće treba doći PR 2.0 i tada će biti veći promjena.

9. 'Hvala' kaže:

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    GALAXY S3
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.555
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.555, Nivo: 20
    Bodovi: 7.555, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    instalirao sam novi update, i ne vidim nikakvih novosti.isto traje baterija , stabilnost ista. to je vise demagogija, kad kazu da uredaj radi brze stabilnije manje trosi bateriju ifd... sta sam primjeti da kad pritisnem "zovi" do sad su mi ispod ovih obicnih slova .bila i neka cudna ,sad tog vise nema.nego samo obicna slova. i kod maila da sad ima i jedna nova opcija "trazi" a tog do sd nije bilo. eto to je sve sta sam ja primjetio.

Datum registracije
    Jan 2011
    Mobitel
    Nokia C7
    Operater
    E-plus
    Bodovi
    2.167
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I kad si instaliro update ?

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    May 2010
    Mobitel
    C7
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bane5555 Pregledaj post
    Evo da se i ja malo uključim kupio sam navedeni mob u T-mobileu, sada je prošlo 15 dana od kupnje i riknuo mi je punjač, a mob mi od prvog dana po 2-3 puta na dan javlja: umetnite sim karticu nakon toga ga ugasim i upalim i sve radi OK, planiram za 2 dana odnijet ga u T-mobile da ga srede jer je pod garancijom, pa se javim kada saznam u čemu je kvar.

I imam jedno pitanje: Na koji način se može isključiti ekran, tj. kada te netko zove da ne radi ekran ( jer sam več par puta nehotice nešto pritisnuo i odbio poziv) nego samo one tipke dolje (zelena i crvena)

Pozzdravv!

evo da se nadovežem na ovaj svoj post od prije:

Uređaj se vratio sa servisa naravno s novim punjačem koji sada radi, softver su ažurirali i to je to. ali mi je uređaj i dalje u toku dana pisao UMETNITE SIM KARTICU, ponovo sam ga nosio u T-mobile na reklamaciju, tamo su mi izdali novu sim karticu jer kažu da sa ovom dosadašnjom nešto ne valja, i vidi čuda mobitel radi ispravno i bez greške.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    Nokia C 7
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blebla Pregledaj post
    meni je mob isto dobar, kolko sam uspel prouciti u 2-3h koristenja, nazalost je crkel, nadam se da su popravili sve kaj se toga tice, da se nebi i sljedecim kupcima isto dogodilo... sad cekam kaj bude servis rekel...
    -i meni je dobar samo što je đubre crklo nakon 36 sati, gasilo se 5-6 puta i nakon 36 sati korištenja tog mađarskog govna više ga nema teorije upaliti.....star je tri dana sutra idem di sam ga kupio ali me ne zanima servis nego novi aparat a diagnostiku nek si rade doma mami u ćušpajzu. -

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Želim podijeliti svoja iskustva sa ovom nokijom c7,do sada je bila dva puta u servisu,prvi put zbog toga što se gubio signal i mreža,rečeno mi je da su trebali ažurirati program,kad je došla sa popravka opet ista stvar.Gubi signal i mrežu,opet slao u servis na popravak jer u vipu gdje sam ju kupio nisu htjeli čuti za zamjenu tako dugo dok u servisu ne kažu da je mobitel za zamjenu.Mobitel mi je popravljen i kako su rekli da je ipak bijo kvar do antene pa se zato gubio signal i mreža,zamjenili su mi kućište,i zasad mobitel dobro radi.I ovaj moj je proizveden u Mađarskoj,nadam se da više neće biti problema ili kakvih kvarova,jer više nemam namjeru slati mobitel opet u servis,želim novi mobitel!

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    Nokia C7
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    3.560
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.560, Nivo: 14
    Bodovi: 3.560, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u updateu "Videoisječci" dobija se podrška za subtitlove....
    Everything else is just a sport,
    Paintball for Life!!!

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel ima kakvih pozitivnih dojmova o telefonu, razmišljam si ga kupiti jer me baš zanima taj symbian3

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moj pozitivan dojam je da sam danas na servisu dobil treci mob, nadam se da je ovo zadnji... uglavnom, to su bile prijasnje serije koje su imale gresku, mobovi koji su sad u ducanima su "popravljeni" i nebi trebalo biti problema... osim toga kaj mi je mob bil 2mj. na servisima i uz nadu da je sad sve ok, mob je meni inace super, nemam nekih zamjerki zasad...

ako neko ima problema s mobom da se cesto resetira ili da se nece upaliti, nosite u mobis i odma napomenite da zelite novi uredaj, tocnije, novu maticnu, jer budete isli barem dvaput u servis...

btw. jel vama radi breathing light na PR1.1 kad je mob zakljucan i ukljucen je sat? nije to radilo na PR1?
    Zadnji uredio blebla : 01-03-2011 u 18:41

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    Nokia C 7
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moj C7 radi savršeno otkad su mi ga zamjenili prije cca 2 mj. i nema nikakvih probleema, puknul sam mu još 32 giga micro karticu i sad je zmaj od 40 giga koji savršeno dela a i lijep je za razliku od nekih androida kutijastih, Nokia je uvijek imala najbolj dizajn bar meni...

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo jučer sam postao ponosni vlasnik c7 i jako samo iznenađen kako je dobar telefon, kolko sam god čitao kako nevalja i symbian kako nevalja meni je mobitel super, odmah sve pokopčao i podesio, izrada mi je dolična, ekran super i nema grešaka, jedino mi je mali problem pisanje smsova jer sam prije imao E71
    sve u svemu sam jako jako zadovoljan i ponosan
    imam samo jedno pitanje, stalno mi se spaja na kučni wlan, a podesio sam u postavkama da me zapita kad se hoće spojiti... pa sad neznam kako da to rješim :/

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    Nokia C 7
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vedranvex Pregledaj post
    evo jučer sam postao ponosni vlasnik c7 i jako samo iznenađen kako je dobar telefon, kolko sam god čitao kako nevalja i symbian kako nevalja meni je mobitel super, odmah sve pokopčao i podesio, izrada mi je dolična, ekran super i nema grešaka, jedino mi je mali problem pisanje smsova jer sam prije imao E71
    sve u svemu sam jako jako zadovoljan i ponosan
    imam samo jedno pitanje, stalno mi se spaja na kučni wlan, a podesio sam u postavkama da me zapita kad se hoće spojiti... pa sad neznam kako da to rješim :/
    Dobro si kupio odličan telefon , meni radi ko grom .....ovo sa wlan-om ti je najbolje staviti widget za wlan na homescreen i onda izabereš "wlan scanning off" kad si vani a doma kad dođeš samo upališ wlan i nek ti sve prek toga ide, bar je meni tak najbolje, imaš i opciju da jednom lagano takneš kod baterije i odmah ti iskoči alarm-i connectivitiy pa moš i tamo regulirati....p.s.skini si kaspersky mobile security preko ovi store a na trial 30 dana i moš trial BESPLATNO obnavljat svakih 30 dana!!!! sretno sa C7 odličan mob...

moj pozitivan dojam je da sam danas na servisu dobil treci mob, nadam se da je ovo zadnji... uglavnom, to su bile prijasnje serije koje su imale gresku, mobovi koji su sad u ducanima su "popravljeni" i nebi trebalo biti problema... osim toga kaj mi je mob bil 2mj. na servisima i uz nadu da je sad sve ok, mob je meni inace super, nemam nekih zamjerki zasad...

ako neko ima problema s mobom da se cesto resetira ili da se nece upaliti, nosite u mobis i odma napomenite da zelite novi uredaj, tocnije, novu maticnu, jer budete isli barem dvaput u servis...

btw. jel vama radi breathing light na PR1.1 kad je mob zakljucan i ukljucen je sat? nije to radilo na PR1?
    istina, i moj prvi mob je bil stara serija, gasil se itd, zamjenili ga u vip u za jedan iz nove seriječak su to sam priznali i sad radi ko grom baš prejeben mob.
    Zadnji uredio domy_os : 03-03-2011 u 21:00 Razlog: spajanje postova

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gambino Pregledaj post
    Dobro si kupio odličan telefon , meni radi ko grom .....ovo sa wlan-om ti je najbolje staviti widget za wlan na homescreen i onda izabereš "wlan scanning off" kad si vani a doma kad dođeš samo upališ wlan i nek ti sve prek toga ide, bar je meni tak najbolje, imaš i opciju da jednom lagano takneš kod baterije i odmah ti iskoči alarm-i connectivitiy pa moš i tamo regulirati....p.s.skini si kaspersky mobile security preko ovi store a na trial 30 dana i moš trial BESPLATNO obnavljat svakih 30 dana!!!! sretno sa C7 odličan mob...
    sori gdje da skinem taj widget za wlan, nisam našao na ovi storeu i ako možeš mi reći još koje stranice za skidanje aplikacija i igara, hvala

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vedranvex Pregledaj post
    sori gdje da skinem taj widget za wlan, nisam našao na ovi storeu i ako možeš mi reći još koje stranice za skidanje aplikacija i igara, hvala
    wlan čarobnjak u widgetima, nemoras nis skidati, ista stvar ko i na e71 kak je bilo trazenje mreze na home screenu... na home screenu imas na opcijama za birati dal widgeti rade online, mozda ti se zbog toga pali net...

btw. meni mob radi bez greske od kad je dosel sa najnovijeg servisa prije 3dana, tak da je valjda sad sve ok...

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wlan čarobnjak u widgetima, nemoras nis skidati, ista stvar ko i na e71 kak je bilo trazenje mreze na home screenu... na home screenu imas na opcijama za birati dal widgeti rade online, mozda ti se zbog toga pali net...

btw. meni mob radi bez greske od kad je dosel sa najnovijeg servisa prije 3dana, tak da je valjda sad sve ok...

daaaa to za online da rade widgeti nisam ni skužio haha joj koji bed da i imam ga na home screenu
    hvala puno

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Nokia C7
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    3.123
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.123, Nivo: 13
    Bodovi: 3.123, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mob je super....al posto ne trebam ona 3 home screena.jel ih mogu nekako iskljuciti i da bude samo jedan?
    jebes krizu,zivot nema reprizu!

Datum registracije
    Jan 2011
    Mobitel
    Nokia C7
    Operater
    E-plus
    Bodovi
    2.167
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako da ne. Odeš na taj homescreen koji više ne trebaš i stisneš dolje lijevo na opcije, i jednostavno izbrišeš taj homescreen.

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel zna netko kako se napravi screenshot i jel postoji program za auto-startup, naime našao sam program za nokijine profile i u opisu je pisalo da može ali kad sam koristio program nisam naišao na to...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [HTC HD7] Iskustva,testovi,fotografije
    By beetleman in forum HTC
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 14-08-2013, 11:32
  2. [N8] testovi, iskustva, recenzije, preview
    By beetleman in forum Symbian^3
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 04-01-2011, 20:17
  3. Sonim XP1 testovi, recenzije, dojmovi