Je li itko uspio upogoniti?
Nasao sam na news grupi neke upute, i uspjesno instalirao Java aplikaciju, zatim mZabu, medjutim ne zeli je otvoriti...
Pozdrav
Je li itko uspio upogoniti?
Nasao sam na news grupi neke upute, i uspjesno instalirao Java aplikaciju, zatim mZabu, medjutim ne zeli je otvoriti...
Pozdrav
Forumaš godine :)
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=68255
(10 vrazjih znakova)
Ta metoda ne radi s mZabom (znam pretrazivati forum!!).
Dobio sam sms od Zabe danas:
Nadam se da bi mogla provirit onda i Android aplikacija napokonPoštovani, od sutra Vam je dostupna nova verzija m-zabe koju cete biti obvezni preuzeti pri prvoj sljedećoj prijavi. Molimo da pri nadogradnji slijedite upute u m-zabi i na uređaju...![]()
Nema nazalost nikakvih novosti, Sniper.
Vidim
Možda bi im trebali počet slat mailove ili ih nazivat pa da shvate da ima više Android korisnika nego što to oni misle![]()
Trebalo bi biti uskoro, meni isto treba...
Business.hrZagrebačka je banka prva u Hrvatskoj u ponudu uvela aplikaciju mobilnog bankarstva za iPhone te osigurala kompatibilnost usluge m-zaba s naprednim sustavom novog iPhonea 4. Najavljena je i prilagodbu m-zabe operativnom sustavu Android. Kako nam je rekla Cvetković, prema njihovim podacima, e-zaba uslugom za građane koristi se više od 50 posto korisnika internetskog bankarstva u Hrvatskoj, a poslovni subjekti koje koriste usluge internetskog bankarstva Zagrebačke banke čine više od 30 posto tržišta.
ja sam jucer zvao sluzbu za korisnike mzabe i rekli su mi da ce aplikacija za android doci u trecem mjesecu....
Upravo razgovarao sa tipom na m-zaba helpdesku, za android aplikacija izlazi u prvom tromjesječju ili kvartalu 2011. pa si vi sad mislite....
Ja sam im upravo poslao 4. ili 5. mail do sada u zadnjih 5 mjeseci u vezi istog. Probao sam i na fino i na grubo, ali sve bez ikakvog suvislog odgovora, uvijek otprilike isto, gotovo automatizirano. Nadam se da im i vi ostali pišete neke mailove da shvate da ne postoji samo fakin iPhone. Za njega su aplikaciju izdali u 6.mj. prošle godine. Totalno su me razočarali, već drugi put. Prvi put sam prolazio isto kad sam prešao na Windows 7 i kad im je trebalo gotovo godinu dana od pojave novog operativnog sustava da prilagode e-zabu za to.
ja sam vec par puta zvala njihov helpdesk i uvijek je prica da se na tome radi i da ce uskoro biti dostupno za android. meni cak nisu niti rekli ovo za prvo tromjesecje/kvartal, samo uskoro.
sada i ja pocinjem gnjaviti s mailovima.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
I ja imam problema s m-zabom... Danas sam se čula s bankaricom, kaže da je uspjela prošli tjedan instalirati m-zabu na Desire, koliko se sjeća
Sad sam išla povući preko e-zabe, za HTC, odabrala sam ono "drugi model", i poslalo mi link. skinula .jad/.jar i to je to. Dalje ne mogu ništa...
Ljudi nema još zabe za ANDROID.
vtpemac
Vidimo.....
Ovo nije službeno rješenje zabe, ali može se natjerati i na NErootani android (isprobano na mom desire-u koji nije rootan). Trebate imati samo dvije male aplikacije i radit će bez problema. U datoteci ćete naći uputu, uglavno prvo instalirajte javu za svoj tip androida, nakon toga foundation profile. Nakon toga ugovorite si mzabu na tip uređaja HTC - drugi model, dođe vam sms sa linkom i pokrećete link preko tog foundation... i to vam je to.
Link za emulatore:
http://www.easy-share.com/1914094511/m-zaba_android.zip
Mislim da bi se i neki drugi java programi mogli bez problema instalirati preko toga.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Radi... hvala stari !!!!!!!
Meni neće, Jbed se i dalje ruši. Preko Get APK sam jedva uspio konvertirati, server im je strava, ali aplikacija nikako neće na internet. Spajam se preko WLAN-a jer trenutno nemam mobile internet na Samsungu. Ima li još netko takav problem?
Evo samo da kažem da sam im i ja slao mail i napisali su da im je u planu izbacit aplikaciju za Android u prvom kvartalu, dakle nadajmo se da će do kraja mjeseca izaći![]()
Jel ima kakvg novosti u vezi m zabe i Androima? Jel zna netko?
Dobro si me podsjetio, baš im idem opet poslat mail da vidim šta će napisat sad kad je prošao taj prvi kvartal. Najbolje mi je kad obećavaju nešto što ne mogu ispunit![]()
Ej Sniper! Ne znam da li je to bilo i prije na Zabinim straniv+cama. Naime ja sa neki dan vidio na stranici: http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/conn...lovnica/m_zaba
kada skrolaš dolje imaju telefoni koji podržavaju m zaba i u meni-u ima Android - ali nema niti jean telefon!?
To stoji već 10-15 dana, ali nikako da dole dodaju neki mobitel...![]()
Meni ZABA odgovorila na upit mailom - kažu da će m-zaba Android biti dostupna do kraja šestog mjeseca?!?!?!?!
WTF? Šta će biti 01.07.2011.??? Onda će nam reći kako će m-zaba biti dostupna do Nove godine!!!
Kakav avašluk!!!!
Katastrofa, pogotovo za jednu takvu "ozbiljnu" banku.. Znam da razvoj takve aplikacije nije najjednostavniji jer treba posebnu pozornost obratit na sigurnost jer nije to bilo kakva aplikacija nego manipuliras novcima i tu ne smije bit gresaka, ali ipak, da im treba godinu dana mi je neshvatljivo. Mogli su zaposlit neke developere koji znaju posao jer oni ocito ne znaju.
Slažem se u potpunosti. To je ozbiljna aplikacija, nije z********ja ali kao što kažeš - mogli su već 10 puta napraviti tu aplikaciju!!! Pa kako su napravili za sve druge tulefone osim za Android!? Sve u svemu - dizaster![]()
Bookmarks