sumnjam da ces uspjet nesto puno uciniti s bilo cim... pogotovo zbog toga sto N95 nema zastitno staklo za display pa ti je isparano staklo od samog displaya.. tako da ako ista budes mazao po njemu postoji velika sansa da vrisne.
Pozdrav
Eh imam problem sa navedenim telefonom tj. displej je puno isparan pa ga je i vse ruzno pogledat.
Zanima me da li ima kakva tekucina da to premazem.
Mislio sam jednu ludu ideju kao kod automobila poliranje da nanesem tecnostii da i ispoliram.
A ne daje mi se pare za novi displej, ovaj je dobar samo je to probl.
Pa ako ko ima iskustva da kaze.
sumnjam da ces uspjet nesto puno uciniti s bilo cim... pogotovo zbog toga sto N95 nema zastitno staklo za display pa ti je isparano staklo od samog displaya.. tako da ako ista budes mazao po njemu postoji velika sansa da vrisne.
"all in one"
Malo sam čačkao i nasao da se pomocu tecnosti za uglancavanje kromiranih dijelova,
Znaci ona bi jedino mogla zato sto ona jedino daje sjaj veci od obicne tekucine za poliranje.
A ako se pojebe jbg stacu mu ja ionako se vide bijeli pixela u nemu, negine mi novi
http://www.njuskalo.hr/nokia-n95/nok...-oglas-1358182
bolje dat 100kn nego poslje plakat da si uništio i sam display a sigurno ni samo kicisšte niju u bogzna kakvom izdanju.
Ma daj kakvo poliranje, ja na ebay-u kupio kpl masku, kućište i sve što se može zamjeniti. Priznajem jedina korist od svega je bila upravo taj dio koji štiti display jer su ostali pravi kineski shit. Dugmad ne sjedi gdje treba pa neke tipke ne reagiraju, kameru da bi pokrenio moraš stisnuti prilično...
Eh za kuciste i oklop sam plattio paprenu cijenu, a i jedva sam ga nasao.
A nema nigdje da se kupi ta zastitna folija niko nece da skida sa oklopa.
Bookmarks