Di si ti provjerio kolko rama ima mob?
Imam Samsung i9000 Galaxy S na kojem sam normalnim legalnim putem bez modificiranja i hakiranja preko Samsung Kiesa napravio nadogradnju na Android 2,2 Froyo, ali tada me dočekalo neugodno iznenađenje
Iako je službeno potvrđeno da Galaxy S ima 512 MB RAM na Android 2,1 verziji umjesto 512 bilo je vidljivo da uređaj ima samo 324 MB RAM i da će ta pogreška biti ispravljena sa Android 2,2 operativnim sustavom.
Dakle na Android 2,2 verziji bi trebalo biti vidljivo svih 512 MB RAMA al gle čuda - umjesto 512 vidljivo je samo 304 MB RAMA.
Umjesto da se to sa novom verzijom Androida ispravi, kako je i bilo rečeno situacija je još gora.
I zato vas molim za pomoć, da li se i vama kada ste napravili nadogradnju na Adroid 2,2 desila ista stvar, i kako ste riješili problem.
Očajni korisnik![]()
Di si ti provjerio kolko rama ima mob?
Aktivne aplikacije -----------> upravitelj rama
nadam se da uzimate u obzir da i android mora biti negdje učitan. kao i još tonu sistemskih aplikacija i stvarčica koje nisu vidljive
Normalno je da nikada 512 mb ne može biti free ja to ne tražim, znam da nešto mora vrtiti video kao i sve ostalo... ali me muči zašto 512 mb nije vidljivo a iz samsunga je rečeno da će to biti riješeno sa android 2,2 nadogradnjom.
Bookmarks