Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Društvo bio bih zahvalan ukoliko mi neko može odgovoriti na jedno pitanje. Situacija je sledeća, instalirao sam Garmin na svoju C7 i sve radi u savršenom redu, danas mi je došao kum pa sam i na njegovu C7 hteo instalirati Garmin međutim dešava se to da telefon prijavljuje kako pomoću njegovog card id-a ne može otključati mape. Garmin se uspešno instalira i otključa u telefonu ali mape nikako ne mogu otključati, svaki put kaže kako se ne može otključati sa tim id-om. Sve sam radio potpuno identično, kod mene nije bilo ni p od problema a kod njega nikako... Zna li neko od čega to zavisi i može li kakva pomoć? Inače njegov id je 239277828 ukoliko nešto znači...
    Hvala!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kizo_vu Pregledaj post
    Društvo bio bih zahvalan ukoliko mi neko može odgovoriti na jedno pitanje. Situacija je sledeća, instalirao sam Garmin na svoju C7 i sve radi u savršenom redu, danas mi je došao kum pa sam i na njegovu C7 hteo instalirati Garmin međutim dešava se to da telefon prijavljuje kako pomoću njegovog card id-a ne može otključati mape. Garmin se uspešno instalira i otključa u telefonu ali mape nikako ne mogu otključati, svaki put kaže kako se ne može otključati sa tim id-om. Sve sam radio potpuno identično, kod mene nije bilo ni p od problema a kod njega nikako... Zna li neko od čega to zavisi i može li kakva pomoć? Inače njegov id je 239277828 ukoliko nešto znači...
    Hvala!
    jesi otkljucal kartu u mapsourceu za njegov id?

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesam, ali kada prebacim te mape u njegov telefon piše mi kako mape nije moguće otključati za taj id i nudi mogućnost da kupim key, ili da unesem ukoliko imam ključ od 8 brojeva. Ponavljam kod mene je sve prošlo bez ikakvih problema a telefoni su kupljeni sa T-coma i potpuno su identični.. Ništa mi nije jasno...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kizo_vu Pregledaj post
    Jesam, ali kada prebacim te mape u njegov telefon piše mi kako mape nije moguće otključati za taj id i nudi mogućnost da kupim key, ili da unesem ukoliko imam ključ od 8 brojeva. Ponavljam kod mene je sve prošlo bez ikakvih problema a telefoni su kupljeni sa T-coma i potpuno su identični.. Ništa mi nije jasno...
    probaj jos jednom otkljucati karte (izbrisi stare kljuceve) sa novo izgeneriranim kodom u mapsourceu za njegov id pa prebaci ponovo...

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blebla Pregledaj post
    probaj jos jednom otkljucati karte (izbrisi stare kljuceve) sa novo izgeneriranim kodom u mapsourceu za njegov id pa prebaci ponovo...
    Pokušaću svakako ali već sam 20 puta prebacivao i otključavao i ništa. Hvala u svakom slučaju na odgovorima!!!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jedno glupo pitanje,ali ne zamjerite
    Posedujem Nokiu E6,i posto trenutno nemam memory card,jel moze instalacija garmina da se sacuva na memoriju telefona?
    I koliko ce mi zauzeti mesta u telefonu posle instalacije?
    Kod mene u fonu ima C:mem.telefona 302,4mb i E:masmemorija slobod 5,5 gb
    Sigurno je dovoljno ali samo ako moze,mada ne vidim razlog da ne moze ali ajde cisto da pitam

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N70 ME] ponovna instalacija garmin xt
    By kalikkoid in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 29-07-2010, 18:21
  2. Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-03-2009, 00:54
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 22-01-2009, 14:48
  4. [Tutorial] Garmin Mobile XT - Instalacija
    By RimtuTiTuki in forum Symbian S60 3rd edition