Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kažem vam,8dana prema zakonu,ne obazirem se na t-mobile

2. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    Kažem vam,8dana prema zakonu,ne obazirem se na t-mobile
    Ovo nije skroz točno, spliff ti je napisao kada to vrijedi. Samo preko ugovora sklopljenih na daljinu. Cionn, tu ti je članak pa si traži. I ja sam bio u sličnoj situaciji, imao na standbyu i prijatelja odvjetnika (ne nekog na studiju nego pravog odvjetnika, pa mi je objasnio da sam tu ja u krivu, na sreću je trgovasc bio pun razumijevanja pa mu nisam ni morao prijetiti), ali na žalost to što tvrdiš se ne može primijeniti na mobitel kupljen u tmobileu. Na sreću, mnogi su trgovci neobrazovani, odnosno ne znaju da to nisu obvezni i čim im se zaprijeti potrošačkim kodom, zakonom o zaštiti potrošača ili koječim se uplaše i predaju.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    Ovo nije skroz točno, spliff ti je napisao kada to vrijedi. Samo preko ugovora sklopljenih na daljinu. Cionn, tu ti je članak pa si traži. I ja sam bio u sličnoj situaciji, imao na standbyu i prijatelja odvjetnika (ne nekog na studiju nego pravog odvjetnika, pa mi je objasnio da sam tu ja u krivu, na sreću je trgovasc bio pun razumijevanja pa mu nisam ni morao prijetiti), ali na žalost to što tvrdiš se ne može primijeniti na mobitel kupljen u tmobileu. Na sreću, mnogi su trgovci neobrazovani, odnosno ne znaju da to nisu obvezni i čim im se zaprijeti potrošačkim kodom, zakonom o zaštiti potrošača ili koječim se uplaše i predaju.
    Zakon o zastiti potrosaca kaze tvoja prava, mislim da je "razumni rok" propisan zakonom o kupoprodajnom ugovoru.

ALI, ako ti neko stane na zivac (ko meni MOBIS electronic servis) onda dobijes mobitel po izboru, sa razlikom u cijeni (i NOVOM garancijom naravno) nakon 6 mjeseci. Doduse ovi u ducanu su mi morali dat, i malo mi je bilo zao, iako su i oni mucki sutili dok ja nisam izvadio mail od inspektorata

Dakle, ako cemo konkretno o T-mobileu: frend je nakon 7 mjeseci (5+2 na servisu) dobio novi iPhone 3GS (i ispriku od T-mobilea), zahvaljujuci meni , iako su ga dvaput odhebali dok je govorio da nije kriv za mob.
    tada sam saznao jos jednu stvar: U slucaju kvara (banalno, mob ti padne u vodu nakon mjesec dana, posusis ga dobro, rikne, ali ima tragove vlage) PRODAVAC je DUZAN dokazat da je drzao uredjaj u povoljim uvjetima (i to PRVIH sest mjeseci garantnog roka je teret na prodavacu, jel jebga, treba da oksidira ak je stajal na vlaznom ). Na to sam mu izvuko novi mob

Slične teme

1. zamjena pokvarenog .dll filea
    By informer in forum Aplikacije
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 21-09-2009, 20:13
  2. Vraćanje sistema
    By vedran_88 in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 28-09-2008, 12:49
  3. Vracanje podataka!
    By boban_rules in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 15