Samo bi se osvrnuo na ovu Wavesecure aplikaciju:
Bio sam spreman dati i 50$ za app koji bi se pokazao sposoban makar locirati ukradeni mob. Ali ono što me brinulo je to što mi sa rootanim mobovima smo i najslabije zaštićeniZašto? Uđi u recovery, wipeaj mob i sva zaštita tu prestaje. Netko to možda ne bi znao napraviti nego bi naivno upalio mob - ajde dobro, protiv takvih se još može boriti. ALI...
App se barem meni nije pokazao tako djelotvornim. Remote lock, lociranje itd je radilo polovično. Jako puno problema sam imao u tom periodu od 7 dana koliko traje potpuno funkcionalni demo s Marketa. Jednostavno, uvijek bi neki vrag zaštekao - ili ne bi lockao mob, ili ne bi uspio upaliti GPS radi lociranja. Uglavnom, razočarenje. Nadam se da ćete vi biti bolje sreće.
Glede roota i ove aplikacije, mislim da su i korisnici bez roota u sličnim problemima - Desire se također može wipeati i iz njegove stock konzoleAli naravno, lopov to treba znati.

Zašto? Uđi u recovery, wipeaj mob i sva zaštita tu prestaje. Netko to možda ne bi znao napraviti nego bi naivno upalio mob - ajde dobro, protiv takvih se još može boriti. ALI...
Odgovori uz citat
Bookmarks