Upisao sam ručno što sam mogao,al opet mislim da imam problem. Dakle,sve šta se je moglo ukucat ručno je ukucano u postavke/konfiguracija/osobna konfiguracija. Jedino nisam uspio ukucat IP adresu 212.91.99.95 koju tomato daje u postavkama na svom webu jer ju nemam gdje ukucat.
Tomato npr nudi besplatan facebook kojem ne mogu pristupit usprkos tome šta sam nakon odrađenih ručnih postavki otišao u postavke konfiguracije u web pregledniku i kao konfiguraciju sada odabrao osobnu konfiguraciju (gore podešenu ručno),račun je sada "smuchac tomato" također vezan za ovo gore i prema tome bi to trebalo biti to,mada sad kad mi ne da otvorit besplatni facebook,mislim da nešto onda ne štima,a što,Boga pitaj. Ostale stranice se otvaraju bez problema a za taj nesretni free facebook mi izbaci ovo: "Žao nam je 0.facebook.com je podržana samo od odabranih davatelja mobilnih usluga i nije dostupna za tvog davatelja mobilnih usluga." što me navodi da postavke nisu do kraja riješene. Zavrzlama teška....
Sutra cu ih zvat da mi ih oni pošalju odozgo ako je moguće jer kad ja zatrazim postavke SMS putem,jednostavno ne dolaze. Za MMS je prošlo ali za net neće...