Prikazujem rezultate 1 do 25 od 36

Threaded View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo da se ogradim od subjektivnosti, ne posjeduje trenutno niti jedan Symbian uredja...

E sad.. Nokia nije puno gresaka napravila koliko su drugi uskrsli marketingom... iOS i Android se reklamiraju i hvale na sva moguca zvona od bilo koga... Symbian kad je presao na TS (nokia 5800) u sustini nije bilo los... al po eye-candy i fluidnosti se nije mogao nositi sa iOS-om i tu je popusio. 5800 je imala odlicne zvucnike, display vise nego dobre rezolucije (doduse resistivni), solidnu bateriju za jedan takav uredaj, mogucnost instalacije Garmina koji je po meni najbolji navigacijski program za mobitele.. pa ni kamera nije bila losa (bolja od iphone-ove 2mpx a i svih HTC-ovih 3mpx koji su tad bili aktuelni)... i nije bila skupa sto je najvaznije...

al opet se taj symbian nije mogao ugurati izmedju androida i iOS-a.. bas zbog toga eye-candy i lose fluidnosti sto je dosta kriv slabiji hardware od ovoje dvojice.. mada symbianu i ne treba 1ghz proc kao androidu da bi radio kako treba.. sjecam se svog HTC Dream-a.. ja sa 1.6 androidom sam bio sve samo ne zadovoljan, a ni brzina nije nista bila bolja od symbiana...

e sad kad se mislio da je nokia vidila hdje je zajebala, oni izbace N97 koja ej isto sranje al drugo pakovanje kao 5800... znaci mobitel koji ima sve (qwerty, wifi, gps, poveci display sa ts) al opet nista od toga ne radi kao na iPhoneu... niti su ikone "lijepe" niti je rad sam os-om fluidan... i tu je poceo pad nokie...

osobno mislim da se se trebali graficki bolje potruditi oko ^3 symbiana.. iako mi mozemo tvrditi da samo glupi ljudi gledaju os po gui-u.. ipak..svi mi GLEDAMO

Nokia N8 je jako dobar mob, C7 su zasrali sa kamerom (ko jos danas u takav uredjaj stavlja fixed focus?)... a n97 mini nadam se da ce brzo u mirovinu... ljepsi je az vidjet od oicne ali je isto sranje...

prije par godina kad je bila aktuelna N95 8gb, svi su slinili za tim mobom.. i dan danas se moze nositi sa vecinom uredjaja po pitanju funkcionalnosti.. uredjaj ima i 5mpx kameru (koja radi bolje fotke od svih HTC-ovih 5mpx uredjaja, posjeduje Legenda pa znam o cemu pricam), wifi, gps, odlicne zvucnike (malo koji se HTC moze pohvaliti s istim), 3.5 mm utor (srecom to je danas vise standard postao), 8gb memorije (malo kome je vise potrebno)... e pa ja cekam kad ce nokia opet izbaciti takav mob i btw. updateove sustava si imao jako cesto

a sta su oni uradili.. izbacili ono govno od N96.. i tako je nokiji sve u zadnje vrijeme, ili nece ili ne zele da isprave svoje greske vec jos vise srljaju... al srecom ogromna su kompanija pa tesko da ce propast, ako nista zbog low-end uredjaja...
    "all in one"

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Prave li Japanci zbilja najbolje aute?
    By Moby in forum Chataonica
    Odgovora: 178
    Posljednji post: 12-12-2007, 22:35
  2. da li je mpx220 zbilja toliko loš telefon?
    By Osama in forum Windows Mobile
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 02-01-2006, 01:50
  3. SX1 mi je toliko riknut da s njime ne mogu ništa!
    By Gleep! in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 19-09-2005, 00:49
  4. SL 55...design savrsenstvo (koliko para toliko mobitela)
    By mario_mario in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 28-05-2003, 18:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove