Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    također se premišljam dali priječi ili ostati na 3GSu... od svega jedino mi "treba" lampa, to mi je full praktično, a pošto stalno nešto šarafam po autima zgodno je imati sve u mobu...
    mogu moj prodat za 2000kn jer imam jamstvo i stvarno je ko nov i par njih me već pitalo da ga prodam, ali moram još barem 1000kn doplatit.. jedan dan bi, drugi nebi

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vatrogasac Pregledaj post
    iskreno pokušavam još shvatit kako si se uspio susdržat a da ga nisi raspakirao , svaka čast , ja to nebi mogao ... ma prodaj 3gs i uživaj u četvorci ...
    Svaki dan krenem, pa dodem do kutije i predomislim se No najvise me drzi to sto nemam kod sebe micro sim, pa da ga i otpakiram ne bi mogao nista s njime...

= Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
    također se premišljam dali priječi ili ostati na 3GSu... od svega jedino mi "treba" lampa, to mi je full praktično, a pošto stalno nešto šarafam po autima zgodno je imati sve u mobu...
    mogu moj prodat za 2000kn jer imam jamstvo i stvarno je ko nov i par njih me već pitalo da ga prodam, ali moram još barem 1000kn doplatit.. jedan dan bi, drugi nebi
    Hahahha...dakle ista stvar Mene isto lampa muci ali 1000kn samo za lampu je ipak 2much... I moj je ko nov, star 2mj i pod garancijom...no i dalje ispod 1000kn nema sanse da te/me ispadne prelazak... da se radi o parsto kuna ne bi se ni razmisljao...

Slične teme

1. N95 8GB VS Apple iPhone 3G
    By superg in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 01-03-2009, 14:54

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove