Izvorno postao
.:Kristijan:.
Tek sam sad vidio odgovor, ugl. nazalost ovo zujanje moram potvrditi i ne znam da li da vratim telefon (pokusam traziti povrat novca ili traziti novi uredaj) ili da ostavim kako je?
Nisam zadovoljan baterijom. Tek je 8h 41m na bateriji i pise 26% preostalo.
Iskreno, ciljao sam kupiti Xperiu mini (SK15i) a ne mini pro, ali kako je nije bilo kad sam kupovao, uzeo sam pro. Tipkovnicu nisam otvarao više od 2 puta, u to malo što sam je koristio ti mogu reci da je puno tvrđa i da se piše po njoj sporije nego na x1. Ali vjerojatno se nakon tjedan-dva naviknes pa ces i tu pisati brzo (mala je tipkovnica pa se kod nekih slova palci dodiruju - smanjuje brzinu pisanja).
Do sad sam koristio X1i i nokiu 5230 za surfanje. Nista pretjerano, kad sam doma sam na kompu, a vani mi posluzi. Zbog multitoucha i kapacitivnog ekrana je surfanje po meni znatno olaksano tako da je tu bolji i od X1 i od 5230. Nisam koristio ekrane vecih rezolucija, ali ovo je meni cisto dovoljno da pogledam sto me zanima. Nabrzinu sam ti odgovorio, znam da nije bas detaljno ali ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj.
I ako mi netko moze odgovoriti na ono iznad boldano.
Bookmarks