Kupio SE xperia mini pro sk17 i Prema naljepnici radi se o 41 tjednu 2011 i za sad nema problema. Mobac me odusevio. U pocetku mi je sve bilo komplicirano, jer nikad nisam imal android. Polako se na njega privikavam i ucim nove stvari. Tipkovnica mi je odlicna, jedino u odredenim uvijetima osvjetljenja (polumrak) ne mogu vidjeti slova na tipkovnici. Lakse se vide u mraku, odnosno punom osvjetljenju. Iako ne volim pisati poruke, ovaj mobac me bas natjerao na to pa sam ih u kratko vrijeme poslal ogroman broj. Kontakte sam uspio prenjeti iz prethodnog moba (Cedar) putem mikro SD kartice. Slusal sam muziku i shvatio da reproducira *.wav, *.mp3 i *.mid datoteke, dok *.wma i *.flac na zalost ne. Od videa vrti samo *.mp4 datoteke, bez obzira na rezoluciju, dok je velicinom ogranicen na 4gb. Vjerojatno zbog nacina formatiranja kartice. Naime ne prihvaca NTFS nacin formatiranja. Prilikom prebacivanja *.m2ts i *.mts datoteka (filmovi s kamkodera) pretvara ih u mp4 datoteke. Kvaliteta na ekranu je odlicna, s time da mi se vise svida kada je originalni film u 720 rezoluciji nego u 1080. Iako pise da podrzava *.wmv datoteke, nisam ih uspio reproducirati. Surfanje internetom prek bezicne mreze ide jako dobro. Skinul sam neke programe i datoteke i brz je. Stranice se brzo otvaraju.
To je za sada sve.

Bookmarks